Acum este Mar Apr 21, 2026 5:27 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Masuram curentul continuu cu multimetrul

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul Electricieni

Masuram curentul continuu cu multimetrul

Mesaj de Samuyel » Joi Aug 15, 2019 12:36 pm

Am facut la o firma un curs de electrician ,,nu am invatat mai nimic .nu am avut curajul sa profesez meseria de electrician
Am zis sa ma reprofilez pe frig ,Aici am facut masuratori electrice cat nu m-au invatat la cursul de electrician .
Masuram curentul continuu cu multimetrul , aici avem un bec alimentat de un acumulator 12V 66AH , si am invatat cum masor curentul continuu cu ampermetrul inseriat pus pe scala de 10 amperi
Avem la practica 5 aparate de masura ,multimetre performante
Fişiere ataşate
masuram curentul electric folosind clamp metrul de curent continuu .jpg
masuram curentul electric folosind clamp metrul de curent continuu
masuram curentul electric folosind clamp metrul de curent continuu .jpg (70.56 KiB) Vizualizat de 2473 ori
masuram curentul electric continuu absorbit de un consumator .jpg
masuram curentul electric continuu absorbit de un consumator
masuram curentul electric continuu absorbit de un consumator .jpg (64.12 KiB) Vizualizat de 2474 ori

Re: Masuram curentul continuu cu multimetrul

Mesaj de Lamba Paul » Joi Sep 05, 2019 11:19 am

felicitari profesorului deoarece pune un mare accent pe masuratoruile electrice , este bine un electrician sa stie sa foloseasca un aparat de masura sa masoare curentul alternativ si continuu , tensiuni , curenti , rezistente

Mesaj de Sabin21 » Mar Sep 10, 2019 3:31 pm

Am electrician la firma a terminat cursul acum 3 luni , nu stie ce stiam eu dupa 2 sapatamani de scoala I-am aratat manualul electricianului , se uita la el ca la masinile straine

Mesaj de CornelLixandru » Mie Sep 11, 2019 10:51 am

sunt foarte multi care nu au pus mana in viata lor pe un aparat de masura dar invata sa masoare o tensiune , sa masoare o rezistenta ,nimic nu este greu cand omul doreste

Mesaj de Manea.Florea » Vin Sep 13, 2019 12:18 pm

CornelLixandru scrie:sunt foarte multi care nu au pus mana in viata lor pe un aparat de masura dar invata sa masoare o tensiune , sa masoare o rezistenta ,nimic nu este greu cand omul doreste

Am făcut un curs de electrician low cost .Nu am habar ce face un aparat de măsură

Înapoi la Intrebari, Nelamuri, Sugestii legate de cursul de Electricieni