Acum este Sâm Apr 25, 2026 2:46 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Manualul Frigotehnistului

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Manualul Frigotehnistului

Mesaj de Petrica85 » Mar Dec 16, 2014 4:31 pm

Urmaresc cu multa atentie activitatea dumneavoastra .Am 20 de ani si am facut un curs de frigotehnisti si............La capitolul practica =0 Manualul primit 70 de pagini scoase la xerox ,platite de noi .Mai mult am invatat citind postarile dvs si va apreciez efortul pe care il faceti sa ne ajutati
Doresc sa va rog sa ma ajutati , platesc pentru manualul scris de dumneavoastra . Doresc sa invat aceasta meserie O sa atasez sa vedeti si dvs dupa ce am invatat .
Mai am o rugaminte pot sa vin si eu cand aveti zile de practica vreau sa invat rolul sculelor si cum sa le folosesc .
Va multumesc pentru intelegere

Re: Manualul Frigotehnistului

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Vin Dec 19, 2014 5:49 pm

Petrica85 scrie:Urmaresc cu multa atentie activitatea dumneavoastra .Am 20 de ani si am facut un curs de frigotehnisti si .............. .La capitolul practica =0 Manualul primit 70 de pagini scoase la xerox ,platit de noi .Mai mult am invatat citind postarile dvs si va apreciez efortul pe care il faceti sa obtineti performanta .
Doresc sa va rog sa ma ajutati , platesc pentru manualul scris de dumneavoastra . Doresc sa invat aceasta meserie O sa atasez sa vedeti si dvs dupa ce am invatat .
Mai am o rugaminte pot sa vin si eu cand aveti zile de practica vreau sa invat rolul sculelor si cum sa le folosesc .
Va multumesc pentru intelegere

Voi incerca sa va raspund punctual :
-Regret cele relatate de dvs ,fara practica nu se pot fixa cunost predate la sala de curs .
-Manualul scris de mine din pacate nu este de vanzare ,manualele se editeaza functie de numarul de cursanti ,am vazut cu cca un an in urma un manual scos la vanzare pe okazii.ro si trecea de 100 Lei Nu sunteti primul care solicita acest manual
-De cursul primit de dvs la scoala nu sunt interesat ,
-Cu practica sa va ajut am sa incerc ,cand voi incepe cu o alta grupa
-Eu zic sa incercati sa cititi forumul acesta cu atentie o sa gasiti cam aproape tot ce aveti nevoie si cu putina vointa si niste scule de 800-1000 lei puteti sa incepeti sa faceti treaba Va atasez o poza sa o vedeti

Cu stima ,,,,,
Fişiere ataşate
sculeAlex_zps858d4941.jpg
Aveti o poza cu scule procurate de un fost cursant al meu ,cu putina bataie de cap si cautand mai mult le luati cam cu 1000 ron Dar trebuiesc puse la munca
sculeAlex_zps858d4941.jpg (104.41 KiB) Vizualizat de 7525 ori
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Mesaj de Marcone » Dum Aug 09, 2015 6:36 pm

Ma asez si eu la coada ,poate un fost cursant al dvs, doreste sa vanda manualul , A fost unul de vamzare -pe OLX , dar cand am dat eu telefon , se daduse ca painea calda
Am patit si eu la fel ca Petrica la cursul de calificare ,acum ma chinui de unul singur sa invat.
Mare noroc am avut ca am gasit acest forum si colegii sunt amabili in explicatii

Multumesc mult

Mesaj de ene.daniel » Lun Aug 10, 2015 1:07 pm

Buna ziua domnul profesor

Incerc si eu sa fur meserie de la colegi ,am facut un curs de 3 zile de montatori AC As dori si eu manualul sa invat dupa el ,la firma la care lucrez doar doi colegi sunt calificati , restul sunt montatori ca mine

Multumesc

Mesaj de Axel » Lun Aug 10, 2015 4:03 pm

Eram aproape sa deschid alt post sa pun ac intrebare vis a vis de manualul scris de dumneavoastra .Ma intereseaza cand il editati sa cumpar si eu un exemplar .

Mesaj de Dorin » Dum Aug 16, 2015 12:00 pm

Gasesc in manual si insule de frig cu rezervor de lichid care functioneaza cu R404 ,dar modul cum functioneaza in paralel doua sau mai multe compresoare
As mai fi interesat de chillere cu vaporizatoare in placi

Multumesc

Mesaj de Jely » Lun Aug 17, 2015 1:42 pm

Buna ziua

Domnul profesor doresc si eu acest manual ,vreau sa incep cursul cu dvs din toamna si pana atunci sa ma antrenez
Intrebare : ce bibliografie recomandati

Multumesc pentru amabilitate

Mesaj de Klaudiu » Dum Aug 23, 2015 2:17 pm

Buna ziua domnul inginer

Am vazut si eu la un coleg din firma , manualul scris de dumneavoastra ,as dori sa il am si eu De la el am inteles ca il veti imbunatati ,as dori sa cumpar noua editie

Va doresc numai bine

Mesaj de Ghe.Laurentiu » Dum Aug 23, 2015 3:06 pm

Va salut

Am si eu nevoie de acest manual ,am citit pe forumuri si am inteles ca este cel mai complet si foarte actualizat .Cum au spus si colegii am dat si eu cautare si am gasit pe okazii sa cumpar unul dar nu am reusit ,il vindea insotit de un dvd cu 3 G .
Pot sa il cumpar in format electronic ?

Doream sa va fiu elev ,pacat ca ati predat in Craiova si am aflat foarte tarziu ,cursul era pe terminate

La o eventuala reeditare astept sa cumpar si eu un exemplar

Va multumesc pentru amabilitate

Mesaj de Arko » Dum Aug 23, 2015 5:33 pm

Buna ziua
Sunt si eu interesat de acest manual cum pot sa intru in posesia lui

Multumesc si astept raspuns

Următorul

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video