Petrica85 scrie:Urmaresc cu multa atentie activitatea dumneavoastra .Am 20 de ani si am facut un curs de frigotehnisti si .............. .La capitolul practica =0 Manualul primit 70 de pagini scoase la xerox ,platit de noi .Mai mult am invatat citind postarile dvs si va apreciez efortul pe care il faceti sa obtineti performanta .
Doresc sa va rog sa ma ajutati , platesc pentru manualul scris de dumneavoastra . Doresc sa invat aceasta meserie O sa atasez sa vedeti si dvs dupa ce am invatat .
Mai am o rugaminte pot sa vin si eu cand aveti zile de practica vreau sa invat rolul sculelor si cum sa le folosesc .
Va multumesc pentru intelegere
Voi incerca sa va raspund punctual :
-Regret cele relatate de dvs ,fara practica nu se pot fixa cunost predate la sala de curs .
-Manualul scris de mine din pacate nu este de vanzare ,manualele se editeaza functie de numarul de cursanti ,am vazut cu cca un an in urma un manual scos la vanzare pe okazii.ro si trecea de 100 Lei Nu sunteti primul care solicita acest manual
-De cursul primit de dvs la scoala nu sunt interesat ,
-Cu practica sa va ajut am sa incerc ,cand voi incepe cu o alta grupa
-Eu zic sa incercati sa cititi forumul acesta cu atentie o sa gasiti cam aproape tot ce aveti nevoie si cu putina vointa si niste scule de 800-1000 lei puteti sa incepeti sa faceti treaba Va atasez o poza sa o vedeti
Cu stima ,,,,,