Acum este Joi Apr 30, 2026 7:04 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Practica gr 8 EMJT Poze si filmulete part 1,2,3,4

Re: Practica gr 8 EMJT Poze si filmulete part 1,2,3,4

Mesaj de Lascu » Dum Oct 01, 2017 7:38 pm

Mie mi-a plăcut filmul cu domnul David si cu Radu când montau contorul de energie electrica
Am gasit o poza cu Alex executand legaturi in doze si izoland conductoarele
Fişiere ataşate
la practica executam o instalatie electrica circuite  de lumina si circuite de prize Alex seful de grupa face legaturi in doze.jpg
Alex seful de grupa face legaturi in doze la practica executam o instalatie electrica circuite de lumina si circuite de prize
la practica executam o instalatie electrica circuite de lumina si circuite de prize Alex seful de grupa face legaturi in doze.jpg (121.36 KiB) Vizualizat de 5094 ori

Mesaj de SorinBg » Dum Oct 01, 2017 8:08 pm

Gabriel a fost cel mai simpatic ii pune sotiei disjunctor diferențial la mașină de spalat
ridic inca o poza de la practica Am executat legaturi in doze ,erau si de trecere si de ramificatie conductoarele FY tubul IPY
Fişiere ataşate
Legaturi in doze ,erau doze de trecere si unele de ramificatie.jpg
Am executat legaturi in doze ,erau si de trecere si de ramificatie conductoarele FY tubul IPY
Legaturi in doze ,erau doze de trecere si unele de ramificatie.jpg (110.07 KiB) Vizualizat de 5094 ori

Mesaj de OlaruPetre » Mar Oct 03, 2017 1:22 pm

Totusi sa nu fim carcotasi ,noi stiam de la scoala cum se mananca o instalatie electrica ,aveam toate schemele desenate pe aparate ,am ridicat si poze cu contorul de masurare a energiei electrice ,a fost tare domnul inginer cand ne-a sfatuit la primele borne sa legam faza si nulul sa bubuie ,atunci am cautat schema si am vazut ce trebuie sa fac O importanta mare are documentatia
Fişiere ataşate
Schema contorului.jpg
schema de legaturi in stanga contorului de energie electrica
Schema contorului.jpg (35.92 KiB) Vizualizat de 5139 ori

Mesaj de ArseneLiviu » Joi Oct 05, 2017 1:05 pm

Danielgr8 scrie:Nota 10 pentru organizator ,am avut la dispozitie apa minerala / plata cafea
La practica este foarte utila tabla deoarece noi transpunem informatiile din schema monofilara in executie
Am ridicat niste filmulete cu gr 8 electricieni la practica ,am montat cam tot ce se monteaza la casa omului ,tablouri senzor supratensiune ,doze ,intrerupatoare prize ,cred ca sunt putine apartamente in Bucuresti care se pot lauda cu asa instalatie buna
Domnul David cu colegii monteaza primul contor de masurare a energiei electrice ,Liviu desenase pe tabla o schema de executie

Ce sa zic primul film este cel mai tare ,felicitari pentru implicare sa invete sa aplice si practic viitorii electricieni
Alex verifica corectitudinea executiei circuitelor electrice de priza si circuite de iluminat
Fişiere ataşate
Alex verifica corectitudinea executiei  circuitelor electrice de priza si circuite de iluminat.gif
Grupa a facut legaturile electrice , Alex verifica corectitudinea executiei circuitelor electrice de priza si circuite de iluminat
Alex verifica corectitudinea executiei circuitelor electrice de priza si circuite de iluminat.gif (180.56 KiB) Vizualizat de 5088 ori

Mesaj de AntonieVlad » Vin Oct 06, 2017 1:50 am

Cel mai tare Gabriel
Pun schema de legaturi pentru aia mici contorul de masurare a energiei electrice U=230V
-executie legaturi in doza
Fişiere ataşate
Alex si doza de legaturi electrice.jpg
Alex si doza de legaturi electrice
Alex si doza de legaturi electrice.jpg (32.06 KiB) Vizualizat de 5089 ori
Schema contor masurare energie electrica borne de legaturi.jpg
Legare contor masurare energie electrica monofazat U=230V 50 hz
Schema contor masurare energie electrica borne de legaturi.jpg (77.9 KiB) Vizualizat de 5116 ori

Mesaj de George_S » Vin Oct 06, 2017 3:00 pm

AntonieVlad scrie:Cel mai tare Gabriel
Pun schema de legaturi pentru aia mici contorul de masurare a energiei electrice U=230V

Super explicat esti bun colega
ridic niste poze cu gr 8 la practica
Practica gr 8

Masuram un intrerupator cap scara executie legaturi electrice si izolatie conductoare
Avem si clamp metrul masurare curent consumat indirect folosim clamp metrul I=o,44A
senzor succesiune faze pentru motoare trifazice sa se roteasca corect
Fişiere ataşate
Masuram contactele la intrerupatorul cap  scara (Small).JPG
Masuram un intrerupator cap scara
Masuram contactele la intrerupatorul cap scara (Small).JPG (132.11 KiB) Vizualizat de 5102 ori
Legaturi electrice (Small).JPG
executie legaturi electrice si izolatie conductoare
Legaturi electrice (Small).JPG (105.12 KiB) Vizualizat de 5102 ori
Masuram cu clamp metrul curentul in circuit masuratoare indirecta (Small).JPG
masurare curent consumat indirect folosim clamp metrul I=o,44A
Masuram cu clamp metrul curentul in circuit masuratoare indirecta (Small).JPG (110.34 KiB) Vizualizat de 5102 ori
Senzor succesiune faze (Small).JPG
senzor succesiune faze pentru motoare trifazice sa se roteasca corect
Senzor succesiune faze (Small).JPG (139.48 KiB) Vizualizat de 5102 ori

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Oct 07, 2017 2:30 pm

Lascu scrie:Mie mi-a plăcut filmul cu domnul David si cu Radu când montau contorul de energie electrica

Au avut la dispozitie la practica tot ce doreau ma refer la consumabile ,Au fost impreuna cu domnul ing Olteanu toti cursantii s-au declarat multumiti

Mesaj de David1 » Sâm Oct 07, 2017 3:43 pm

Grupa 8 Elecricieni suntem cei mai tari

https://youtu.be/yr3BRmCoFg0

Mesaj de ReluV » Sâm Oct 07, 2017 11:23 pm

Ce sa mai zic acum inteleg de ce aveti grupele pline ,mi-au placut filmele de la practica ,profesorul se ocupa de ei ,am vazut si complexitatea suportului de curs il am de la un prieten ,fara domnulk inginer la tabl;a sa il inveti singur nu ai sanse .

Mesaj de Deni24 » Mar Oct 10, 2017 2:38 am

Piese aparate de masura ,tablouri contor BPM conductoare ,lampi lustre becuri led ,disjunctoare am avut la dispozitie tot ,scule cu care lucram Am fost tratati omeneste ,apa minerala cafea ,era si un pisoi acolo care se lingusea printree noi sa fie mangaiat O atmosfera relaxanta Am uitat nici la practica nu am scapat de tabla dar i-am gasit utilitatea ,Era ceva firesc sa desenam pe ea ce propuneri aveam sa facem circuite de iluminat si prize
Fişiere ataşate
verificare executie corecta in dozele de legatura.jpg
verificare executie corecta in dozele de legatura
verificare executie corecta in dozele de legatura.jpg (44.62 KiB) Vizualizat de 5089 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate