Orlando scrie:Merg si eu pe varianta aceasta de captare a caldurii sa prepari apa calda
Aici trebuie avut grija la panta sa se poata aerisi fiecare element scuze vad ca sunt condensatoare
Orlando scrie:Merg si eu pe varianta aceasta de captare a caldurii sa prepari apa calda
Leon gr 4 scrie:O sa pun aici cum se fac niste panouri home made
Un vecin a facut cu un tub si niste sticle de cola scoate apa calda sa se scalde ,caldura este moca de la soare ,sticlele de cola fac efect de sera si tin caldura
Leon gr 4 scrie:O sa pun aici cum se fac niste panouri home made
Un vecin a facut cu un tub si niste sticle de cola scoate apa calda sa se scalde ,caldura este moca de la soare ,sticlele de cola fac efect de sera si tin caldura
Danyel scrie:Mintea omului nu are limite pui pe bloc / casa un colac de phd si ai apa calda moca
Danyel scrie:Mintea omului nu are limite pui pe bloc / casa un colac de phd si ai apa calda moca
Marian gr 2 scrie:Am bagat 20 m de furtun prin peturi si am insirat pe magazie toata alcatuiala ,am avut apa calda la discretie ,pot spala fara sa folosesc boilerul electric
Înapoi la Subiecte diverse Frigotehnist , Electrician , instalator
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator