Acum este Lun Apr 27, 2026 9:01 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Servisare aer conditionat la munca

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Servisare aer conditionat la munca

Mesaj de Orlando » Mie Iun 28, 2017 10:58 pm

Lucrez intr-un atelier si muream de cald a adus un coleg un Mistrala vai de capul lui ,am pus cu totii mana eram si doi frigotehnisti noi am facut munca calificata ,dar lesinand de caldura au participat toti
Curatat condensator ,curatat vaporizator
aerul conditionat a fost facut bucati
Fişiere ataşate
Placa unitatii externe plina de rugina (Small).jpg
Asa arata placa unitatii externe era ciur
Placa unitatii externe plina de rugina (Small).jpg (148.83 KiB) Vizualizat de 2017 ori
Montaj unitate interna aer conditionat mistral (Small).jpg
Aici baietii sunt pe scara monteaza unitatea interna
Montaj unitate interna aer conditionat mistral (Small).jpg (67.2 KiB) Vizualizat de 2017 ori
Mistralul are legaturile electrice facute varza de niste distrusi (Small).jpg
Legaturile electrice la regleta de legaturi erau facute gresit le-am refacut ca noi suntem si electricieni
Mistralul are legaturile electrice facute varza de niste distrusi (Small).jpg (91.44 KiB) Vizualizat de 2017 ori
Mistral unitate externa dupa servisare (Small).jpg
unitate externa servisat condensator
Mistral unitate externa dupa servisare (Small).jpg (151.59 KiB) Vizualizat de 2017 ori

Re: Servisare aer conditionat la munca

Mesaj de Orlando » Mie Iun 28, 2017 11:05 pm

Continui prezentarea montajului aerului conditionat
Am curatat cu vermorelul sub presiune condensatorul ,am folosit solutii dedicate
Legaturi electrice facute varza de niste parati
compresorul are termicul in exterior
Fişiere ataşate
Valvele de presiune joasa si inalta respectiv gaz lichid (Small).jpg
uitati in ce hal arata placa de sustinere a unitatii externe ,se vad valvele de gaz si lichid
Valvele de presiune joasa si inalta respectiv gaz lichid (Small).jpg (105.33 KiB) Vizualizat de 2014 ori
compresorul 12000 btu  legaturi electrice (Small).jpg
compresorul de 12000 btu legaturi electrice termicul in exterior
compresorul 12000 btu legaturi electrice (Small).jpg (89.1 KiB) Vizualizat de 2014 ori
Curatat condensator cu vermorelul.jpg
Am curatat cu vermorelul sub presiune condensatorul ,am folosit solutii dedicate
Curatat condensator cu vermorelul.jpg (130.73 KiB) Vizualizat de 2014 ori
Regleta legaturi electrice aer conditionat mistral (Small).jpg
Legaturi electrice facute varza de niste parati
Regleta legaturi electrice aer conditionat mistral (Small).jpg (95.17 KiB) Vizualizat de 2014 ori

Mesaj de ZicuB » Joi Iun 29, 2017 10:52 pm

Orlando scrie:Lucrez intr-un atelier si muream de cald a adus un coleg un Mistrala vai de capul lui ,am pus cu totii mana eram si doi frigotehnisti noi am facut munca calificata ,dar lesinand de caldura au participat toti

Au iesit baietii la treaba ca au dat caldurile vad ca servisau aerul conditionat ,era buna si o vopsea ,au curatat condensatorul si la fel din ce vad vaporizatorul

Mesaj de SGinelgr5 » Sâm Iul 08, 2017 5:27 pm

ZicuB scrie:
Orlando scrie:Lucrez intr-un atelier si muream de cald a adus un coleg un Mistrala vai de capul lui ,am pus cu totii mana eram si doi frigotehnisti noi am facut munca calificata ,dar lesinand de caldura au participat toti

Au iesit baietii la treaba ca au dat caldurile vad ca servisau aerul conditionat ,era buna si o vopsea ,au curatat condensatorul si la fel din ce vad vaporizatorul

Da dar la 41 C cine statea la racoare ,si eu am servisat la servici aerul conditionat schimbat freon ,schimbat filtre ,curatat condensatorul elicea la ventilator era crapata am luat ventilator echipat dar cu 5 pale ,puse una peste alta mergea ok scoteam la grila de la vaporizator 5 C ,

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video