Acum este Lun Apr 27, 2026 9:13 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de ArmeanuJianu32 » Mie Oct 19, 2022 11:13 am

Papuc Nicolaie scrie:
darianNeluu888 scrie:Vreau din pamant din iarba verde sa achizitionez ac manual .Am facut un curs online ,o bataie de joc

Un sfat sincer fara niste notiuni solide si ing la tabla nu ii dai de cap la MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Am si eu colegi la munca cu niste cursuri dubioase , sunt tari in gura le stiu pe toate dar cand le arat ce scrie in manual se fac ca ploua Un sfat sa faci cursul si nu rata sa iei daca il mai editeaza proful MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de Mihail_Neacsu » Dum Oct 23, 2022 11:14 pm

ArmeanuJianu32 scrie:
Papuc Nicolaie scrie:
darianNeluu888 scrie:Vreau din pamant din iarba verde sa achizitionez ac manual .Am facut un curs online ,o bataie de joc

Un sfat sincer fara niste notiuni solide si ing la tabla nu ii dai de cap la MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Am si eu colegi la munca cu niste cursuri dubioase , sunt tari in gura le stiu pe toate dar cand le arat ce scrie in manual se fac ca ploua Un sfat sa faci cursul si nu rata sa iei daca il mai editeaza proful MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Am inceput un curs in zoom vai de capul lui ,cate zile oi avea nu mai pun botul .Cum pot procura cartea .M-am inscris si sper sa prind un loc poate se retrage careva sa-mi faca un bine si mie ,ma rog de sanatatea lui

Mesaj de HorescuNicolaie » Lun Oct 24, 2022 12:03 am

Mihail_Neacsu scrie:[Am inceput un curs in zoom vai de capul lui ,cate zile oi avea nu mai pun botul .Cum pot procura cartea .M-am inscris si sper sa prind un loc poate se retrage careva sa-mi faca un bine si mie ,ma rog de sanatatea lui

Un sfat sa nu ratezi manualul nici nu stii ce pierzi

Mesaj de Tronea Costel » Lun Oct 24, 2022 12:24 am

HorescuNicolaie scrie:
Mihail_Neacsu scrie:[Am inceput un curs in zoom vai de capul lui ,cate zile oi avea nu mai pun botul .Cum pot procura cartea .M-am inscris si sper sa prind un loc poate se retrage careva sa-mi faca un bine si mie ,ma rog de sanatatea lui

La fel am facut si eu primul lucru manualul

Mesaj de KandianuLiviu » Mar Oct 25, 2022 12:01 am

HorescuNicolaie scrie:

Am patit la fel si vreau sa renunt ,de unde pot procura acest Manual .am depus actele ,sper sa prind un loc

Mesaj de SondreaPavel » Mar Oct 25, 2022 6:43 pm

Eu am invatat dupa editia 2019 ,aveam si ftv aveam tot .Manualele erau alb negru dar le primeam gratuit .Daca pun capitolele din manualul 2019 cu cele 4 pagini rebegite din cel german ,rad si curcile nu alta .
Am facut pe naiba in 4 si il am si pe acesta ,ce pot spune este de nota 22 Citesc in el si parca il am la tabla pe dl ig Olteanu

Mesaj de AldeaSorin » Mie Oct 26, 2022 5:03 pm

Fac o nenorocire de curs fix 25 capitole ,suportul nici 200 pag Scoala doar 2 (doua) ore pe saptamana intr-o mizerabila de sala deci voi face tot cursul 20 de saptx2h=40 de ore .Inceput din august ,o bataie de joc
Am vazut prea tarziu manualul Romanesc 2021 cum il pot achizitiona ?

Mesaj de SlavDaniel » Joi Oct 27, 2022 8:47 pm

AldeaSorin scrie:Fac o nenorocire de curs fix 25 capitole ,suportul nici 200 pag Scoala doar 2 (doua) ore pe saptamana intr-o mizerabila de sala deci voi face tot cursul 20 de saptx2h=40 de ore .Inceput din august ,o bataie de joc

Stiu ca prietenul meu il face ,nu este cel de 2 ore doar miercurea ? :)
Am preferat sa caut si am gasit ac site

Mesaj de HogeaNeicu » Vin Oct 28, 2022 4:06 pm

AldeaSorin scrie:Fac o nenorocire de curs fix 25 capitole ,suportul nici 200 pag Scoala doar 2 (doua) ore pe saptamana intr-o mizerabila de sala deci voi face tot cursul 20 de saptx2h=40 de ore .Inceput din august ,o bataie de joc

Vreau si eu Manualul 2021 fac un online sunt din Tecuci Vreau predare personala numai 2021 ,

Mesaj de LovrinHoria » Sâm Oct 29, 2022 10:36 am

SondreaPavel scrie:Eu am invatat dupa editia 2019 ,aveam si ftv aveam tot .Manualele erau alb negru dar le primeam gratuit .Daca pun capitolele din manualul 2019 cu cele 4 pagini rebegite din cel german ,rad si curcile nu alta .
Am facut pe naiba in 4 si il am si pe acesta ,ce pot spune este de nota 22 Citesc in el si parca il am la tabla pe dl ig Olteanu

Cum ai procurat manualul il vreau si eu ,pote ma indrumi si pe mine .

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate