GeorgianFlorian scrie:MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION este un manual foarte complex ,merita citit din scoarta in scoarta
Jos palaria pentru munca depusa
Unde gasesc sa il iau ,vreau si eu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
GeorgianFlorian scrie:MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION este un manual foarte complex ,merita citit din scoarta in scoarta
Jos palaria pentru munca depusa
GavrilaGigi scrie:Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar
La fel am fost prostit si eu cu aplicatia zoom .am luat manualele germane ,dar mi-am blestemat soarta ,crezand ca invat tot .M-am dupa niste prosti pe youtube ,Am avut un coleg a pus pe video o schema din manualul galben si a intrebat profesorul si nu a avut habar ce sa ii raspunda ,era ceva pe la motorul monofazat ,nu mai stiu parca o eticheta sau un coeficient .
Intrebare ,pot procura si eu acest manual .indiferent cat este de uzat zmangalit ,dar sa fie complet ,doar sa fie 2021 .Obligat vreau predare personala ,vin periodic in Buc Astept PM .
GelescuIonPaul scrie:Cer si eu parerea doar a celor care au invatat dupa Manualul din 2021 .Am facut si eu un curs online ,am habar de ceva notiuni de baza ,suportul in format electronic 100 pag ,il gaseste omul pe net .https://fdocumente.com/documents/suport-curs-electrician-in-constructi-notiuni-generale.html
Intrebare cu ce am invatat pot face fata manualului din 2021
TonescuIoan scrie:Vreau sa am si eu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION cum procedez ?
Tiberiu_tiby scrie:cumpar si eu indiferent de stare doar pe verificate MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator