GioneaVled scrie:Am vazut la munca un coleg cu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il cumparase de la altul care a abandonat
Il vreau si eu
Aveti grija in ce va bagati este un tepar pe OLX AM DAT 600 LEI PE NISTE REVISTE DIN MARKET
GioneaVled scrie:Am vazut la munca un coleg cu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il cumparase de la altul care a abandonat
Il vreau si eu
EscoleaAndrei scrie:GioneaVled scrie:Am vazut la munca un coleg cu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il cumparase de la altul care a abandonat
Il vreau si eu
Aveti grija in ce va bagati este un tepar pe OLX AM DAT 600 LEI PE NISTE REVISTE DIN MARKET
polcea Andrei scrie:As vrea si eu sa am Manualul Electricianului Latest Edition 2021 .Mai ales pentru sisteme ftv ,Manualul Romanesc este peste Solar Electricity Handbook a lui Michael Boxwell
Vezi aici niste pareri te apuca durerea de cap https://www.amazon.com/Solar-Electricit ... ll_reviews
Un exemplu pentru tine din Statele Unite![]()
Nu văd cui i se adresează această carte?
Este mult prea ușor cu privire la informațiile din lumea reală pentru a ghida pe oricine prin procesul de proiectare și construire a propriului P.FV. . L-am cumpărat crezând că va umple golurile de cunoștințe pe care le aveam despre solar înainte de o instalare , dar nu era nimic în carte pe care să nu-l găsesc deja pe net cu mult mai detaliat. Aspectul este slab și, în general, cartea este o pierdere de timp și bani. Găsesc utile părți din site-ul autorilor și aș fi preferat să fac o donație pentru timpul petrecut acolo.
Unul dintre cele mai costisitoare elemente ale unui P.V. array este sistemul de montare, cartea cu greu atinge acest lucru.
Inca unul![]()
Alegerea invertoarelor este o decizie majoră, am simțit că autorul a oferit puține informații actuale și a fost depășit
Construirea fizică și punerea în funcțiune a unei matrice poate fi un concept intimidant pentru cei neinițiați, cartea a oferit puține sfaturi cu privire la proces. Sunt norocos că am avut un vecin informat care mi-a vorbit despre cât de simplu poate fi,
Inca un fraierit![]()
Ma asteptam la mai mult de la Solar Electricity Handbook
Iertați-mă, dar acest lucru este inutil, puteți găsi aceste informații pe Google gratuit
ValerianJan scrie:Vreau si eu un manual ,direct de la proprietar sa aiba si dvd-ul in el
MandacheViorel scrie:DavidJianu21 scrie:Si noi la gr 14 aveam manuale germane pentru donatii cel putin 6 bucati ,dar nu a vrut Cristi sa le dea pe olx ,banii ajungeau tot la copii .
MANUALUL ROMANESC AL ELECTRICIANULUI DIN 2021 ESTE NET SUPERIOR DE FAPT NU AI CU CE COMPARA ,MANUALUL ROMANESC .
Andry scrie:Buna ziua in primul rand! Am cumparat si eu cele doua carti traduse: ing. Electrica si ing.electrica tabele .. bla bla bla! Ma-m uita pe youtube la toti meseriasii care le-au recomandat!!! Am dat peste 400 d lei p ele plus transportul! Sincer se pot folosii la vechile wc din lemn de la bunicii mei din sat pe post de hartie pt. nevoile fiziologice!!!As dorii sa cumpar cartea d-voastra! Cum intru in posesia iei? Multumesc! Cu stima!
ValerianJan scrie:polcea Andrei scrie:As vrea si eu sa am Manualul Electricianului Latest Edition 2021 .Mai ales pentru sisteme ftv ,Manualul Romanesc este peste Solar Electricity Handbook a lui Michael Boxwell
Vezi aici niste pareri te apuca durerea de cap https://www.amazon.com/Solar-Electricit ... ll_reviews
Un exemplu pentru tine din Statele Unite![]()
Nu văd cui i se adresează această carte?
Este mult prea ușor cu privire la informațiile din lumea reală pentru a ghida pe oricine prin procesul de proiectare și construire a propriului P.FV. . L-am cumpărat crezând că va umple golurile de cunoștințe pe care le aveam despre solar înainte de o instalare , dar nu era nimic în carte pe care să nu-l găsesc deja pe net cu mult mai detaliat. Aspectul este slab și, în general, cartea este o pierdere de timp și bani. Găsesc utile părți din site-ul autorilor și aș fi preferat să fac o donație pentru timpul petrecut acolo.
Unul dintre cele mai costisitoare elemente ale unui P.V. array este sistemul de montare, cartea cu greu atinge acest lucru.
Inca unul![]()
Alegerea invertoarelor este o decizie majoră, am simțit că autorul a oferit puține informații actuale și a fost depășit
Construirea fizică și punerea în funcțiune a unei matrice poate fi un concept intimidant pentru cei neinițiați, cartea a oferit puține sfaturi cu privire la proces. Sunt norocos că am avut un vecin informat care mi-a vorbit despre cât de simplu poate fi,
Inca un fraierit![]()
Ma asteptam la mai mult de la Solar Electricity Handbook
Iertați-mă, dar acest lucru este inutil, puteți găsi aceste informații pe Google gratuit
Ce spune pe Amazon alt pacalit Jerry Glisson https://www.amazon.com/Solar-Electricit ... ll_reviews
1.0 din 5 stele Nu atât de bun
Revizuit în Statele Unite ale Americii la 18 iunie 2019
Achiziție verificată
Nu este deloc ceea ce mă așteptam
Iertați-mă, dar este inutilă, puteți căuta aceste informații pe Google gratuit
Pentru sufletul meu vreau Manualul Romanesc Latest Edition 2021 inclus fotovoltaici
Vreau si eu un manual ,direct de la proprietar sa aiba si dvd-ul in el .Poate il vinde cineva
TurdeanuOrlando scrie:ValerianJan scrie:Vreau si eu un manual ,direct de la proprietar sa aiba si dvd-ul in el
Poate mai gasim unul la colegi ,sunt 7-8 abandonuri ,ziceau ca ii dor mainile sa il care
ElmanuJean43 scrie:Am facut un curs de Weekend mai precis 2 luni cate 3 ore sapt din care efectiv cam 2 ,Preda un zarzavat .Am crezut ca am ceva cunostinte acumulate ,si am cautat manualul din 2021
Am avut bafta il vindea unul pe olx ,era ok manualul 9 din 10 .Am luat teapa cu dvd-ul era un film vechi pe el ,un nesimtit cred ca a facut scoala fara sa il rasfoiasca ,Eu cred ca abandonase .L-am intrebat din manual ce inseamna una alta la fotovoltaici ia de unde nu-i => era strain .
Impresia mea dupa 5 ore de studiat MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION =>sunt praf si am dat banii de pomana la o firma de 2 lei o gasesti prima in cautari .uite descriere
Desfasurare
Grupa 1 si 2 – Teorie – Sambata 09.00 – 13.00 (Primele 2 luni) live, prin aplicatia Zoom.
Am luat teapa
In Iulie ma inscriu la cursul domnului ing Olteanu
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori