Acum este Mar Apr 28, 2026 6:52 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de MihaelSutea » Mar Ian 25, 2022 9:43 am

UioreanuPavel scrie:Este un manual excelent dupa el invatam ,cam toti avem habar

Poate vinde unul din colegi MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 am banii pregatiti ;)

Mesaj de DemianFlorin » Joi Ian 27, 2022 2:51 pm

UlmeanuTiti scrie:fac un curs de calificare in Buzau 2 ore pe saptamana ,suport de curs in format electronic 75 de pagini .Cum pot procura MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Ma ajuta si pe mine cineva
Sunt la gr 16 si am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 ,Il am si pe cel german ,pot sa il vand la jumatate de pret ambele volume banii ii donez pentru laptele copiilor din Bogdanesti .

Mesaj de DavidJianu21 » Dum Ian 30, 2022 9:47 am

Si noi la gr 14 aveam manuale germane pentru donatii cel putin 6 bucati ,dar nu a vrut Cristi sa le dea pe olx ,banii ajungeau tot la copii .

Mesaj de PricopDan31 » Mie Feb 02, 2022 8:41 pm

DavidJianu21 scrie:Si noi la gr 14 aveam manuale germane pentru donatii cel putin 6 bucati ,dar nu a vrut Cristi sa le dea pe olx ,banii ajungeau tot la copii .

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 este excelent

Mesaj de NituHoria » Joi Feb 03, 2022 3:10 am

PlimbaNelu scrie:Cel mai valoros manual Romanesc ,invat dupa el Am si cartea lui Michael Boxwell Solar Electricity Handbook ,nu o recomand am dat 270 de lei pe ea ,bani dati de pomana mai bine faceam o donatie

Solar Electricity O am si eu in pdf este praf ,nu poate fi comparata cu ce contine manualul 2021 ma refer la cel galben .

Mesaj de LeonSava33 » Joi Feb 03, 2022 6:35 pm

DemianFlorin scrie:
UlmeanuTiti scrie:fac un curs de calificare in Buzau 2 ore pe saptamana ,suport de curs in format electronic 75 de pagini .Cum pot procura MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Ma ajuta si pe mine cineva
Sunt la gr 16 si am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 ,Il am si pe cel german ,pot sa il vand la jumatate de pret ambele volume banii ii donez pentru laptele copiilor din Bogdanesti .

Am si eu manualele nemtesti daca pot ajuta le dau pentru donatii ,
Fişiere ataşate
VAND MANUALUL GERMAN.jpg
VAND MANUALUL GERMAN
VAND MANUALUL GERMAN.jpg (192.12 KiB) Vizualizat de 4004 ori

Mesaj de JanelLiviu » Dum Feb 06, 2022 1:56 am

DemianFlorin scrie:

Mi-a venit si mie manualul german acum 3 zile daca stiam de aceasta postare nu il cumparam .Se pune intrebarea unde gasesc si eu MANUALUL ELECTRICIANULUI cel galben din 2021

Mesaj de Dimitrescu Nicu » Lun Feb 07, 2022 10:18 am

Am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 Romanesc ,il recomand .

Mesaj de ScanteaPaul » Mar Feb 08, 2022 10:10 am

Cand faceti campania de donatii pentru copii ,donez si eu un manual german am doar volumul mare

Mesaj de CarseaGeorge » Mar Feb 08, 2022 10:40 pm

GeorgeNeculaiNera scrie:Am facut un curs online de 4 luni ,vreau sa cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Intrebare la colegi ; credeti ca ma descurc

Am patit la fel se jurau cei de la firma si pe masa si pe tacsu ca te invata tot .A fost o batjocura ,nu recomand cursuri online nimanui .Am primit un suport de curs de nici 80 pagini ,o balarie
Din vara vreau sa reiau cursul in Buc la ing Olteanu ,voi avea 2 diplome sper sa am voie .

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate