UioreanuPavel scrie:Este un manual excelent dupa el invatam ,cam toti avem habar
Poate vinde unul din colegi MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 am banii pregatiti
UioreanuPavel scrie:Este un manual excelent dupa el invatam ,cam toti avem habar
Sunt la gr 16 si am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 ,Il am si pe cel german ,pot sa il vand la jumatate de pret ambele volume banii ii donez pentru laptele copiilor din Bogdanesti .UlmeanuTiti scrie:fac un curs de calificare in Buzau 2 ore pe saptamana ,suport de curs in format electronic 75 de pagini .Cum pot procura MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Ma ajuta si pe mine cineva
DavidJianu21 scrie:Si noi la gr 14 aveam manuale germane pentru donatii cel putin 6 bucati ,dar nu a vrut Cristi sa le dea pe olx ,banii ajungeau tot la copii .
PlimbaNelu scrie:Cel mai valoros manual Romanesc ,invat dupa el Am si cartea lui Michael Boxwell Solar Electricity Handbook ,nu o recomand am dat 270 de lei pe ea ,bani dati de pomana mai bine faceam o donatie
DemianFlorin scrie:Sunt la gr 16 si am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 ,Il am si pe cel german ,pot sa il vand la jumatate de pret ambele volume banii ii donez pentru laptele copiilor din Bogdanesti .UlmeanuTiti scrie:fac un curs de calificare in Buzau 2 ore pe saptamana ,suport de curs in format electronic 75 de pagini .Cum pot procura MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Ma ajuta si pe mine cineva
DemianFlorin scrie:Sunt la gr 16 si am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 ,Il am si pe cel german ,pot sa il vand la jumatate de pret ambele volume banii ii donez pentru laptele copiilor din Bogdanesti .UlmeanuTiti scrie:fac un curs de calificare in Buzau 2 ore pe saptamana ,suport de curs in format electronic 75 de pagini .Cum pot procura MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Ma ajuta si pe mine cineva
GeorgeNeculaiNera scrie:Am facut un curs online de 4 luni ,vreau sa cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Intrebare la colegi ; credeti ca ma descurc
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori