de Ing. Olteanu Mircea » Sâm Oct 11, 2014 4:29 pm
Aici am pus cateva filme de la practica toate atent alese Eu am "prostul " obicei sa fac practica cu cursantii si in timpul liber Daca grupa mergea slab maream numarul de ore de practica Am si tabla la Freon Trading ( Firma unde fac Practica ) sa pot sa explic ce se executa ,am si gardul de tabla pe care desenez .Daca gasesc o poza o voi atasa .
Sudura cu statia
Unitate externa proba de presiune , au gasit baietii conducta fisurata
- Fişiere ataşate
-

- Pot sa-mi permit sa pun poza cu tubul de azot mai ales ca este prop personala Din el am bagat 6 bari ,sa actioneze presostatele de PJ si PI , compresorul daca este totul ok cupleaza Cursantii au invatat cum scrie la carte si proba de presiune si cum se verifica daca cupleaza compresorul fara sa bage R134
- Tub azot.jpg (55.22 KiB) Vizualizat de 4358 ori
-

- Este grupa lui Laurentiu in ziua respectiva am rezolvat 3 AC auto ,Eram din timpul nostru liber ,sculele erau ale baietilor Am avuit o problema si nu ii dadeam de cap ,pe gard desenasem schema si explicam la cursanti ce se intampla in masina frigorifica .Era o greseala frecventa facuta de cursanti ,de regula aceasta situatie o comentez la toate cursurile sa poata fi evitata . Masina era un Ford R134 nici macar nu se clintea indicatorul de la baterie .A fost vacumata la "greu" 20 min Am bagat 6 bari de azot sa vedem daca cupleaza compresorul ,au stat baietii cuminti sa se egalizeze presiunile ,apoi am dat cheie si comp cupla Din cate mai tin minte pierderile erau la o supapa ,cu un oring la dop am rezolvat .650 gr au intrat in circuitul frigorific ,masina scotea pe recirculare cam 6 c
- ing Olteanu Mircea.jpg (100.18 KiB) Vizualizat de 4360 ori