Acum este Joi Apr 23, 2026 12:19 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Frigotehnist la tara

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Re: Frigotehnist la tara

Mesaj de caranda V » Mar Mai 09, 2017 12:46 pm

Vad ca faci treaba buna si nu duci lipsa de clienti felicitari colegul

Mesaj de Leon gr 4 » Sâm Mai 13, 2017 1:16 pm

caranda V scrie:Vad ca faci treaba buna si nu duci lipsa de clienti felicitari colegul

Sunt de acord cu colegul vad ca esti dotat top model ,

Mesaj de Toma » Joi Mai 18, 2017 1:52 pm

Gabriel am inteles de la domnul profesor ca esti tare pe felie ,esti dotat cu scule nu gluma

Mesaj de albert 23 » Dum Mai 28, 2017 4:34 pm

Faci niste lucrari super am ramas surprins cum refaci vaporizatorul din teava de cupru ,pai in bucuresti nu se deranjeaza ,Omul sfinteste locul
Felicitari colega ai avut un profesor pe cinste

Mesaj de Raducu 3 » Lun Iun 05, 2017 3:02 pm

Gabriel gr 1 scrie:Am fost elevul dvs in prima grupa de la assd ,coleg cu Coman,Alex .hel boy :) ,Nea Vasile,

Mi-am organizat un atelier la tara ,aveam un cosar vechi care statea sa cada jos dar l-am reparat si acolo am atelierul ,nu ma nunge nu ma ploua
Sculele au fost procurate in timp
Lumea este destul de amarata ,prefera sa repare ce au defect Eu repar cam tot ce are compresor AC-auto,lazi,frigidere dozatoare ,vitrine Vad ca am in parohie si 7 AC-uri :) le vine randul si lor

Am tub de azot cu reductor de 20 pentru probe si suflat instalatiile La capitolul scule stau beton

Ca nivel de confort la tara nu este diferenta fata de oras ,am de toate :Baie comp echipata,calculator,internet ,CAtv Mananc eco am de toate prin gradina ,am curtea plina cu oratanii . Multumesc Lui Dumnezeu este bine

Clar cum spun colegii omul sfinteste locul nu invers ,deci pus osul la munca ,din cosarul porcului a facut atelier a muncit omul dar este boier
Repara omul frigidere reface vaporizatoare din cupru , schimba compresoare ,banul iese

Mesaj de AntonMihai » Dum Iun 18, 2017 11:09 am

super frate faci treaba ok ai scule si tot ce ai nevoie vad si tubul de azot ,faci vaporizatoare din cupru felicitari

Mesaj de Sabin » Sâm Iul 01, 2017 9:06 pm

Cred ca acum la tara nu ai zi de odihna ,cam crapa toate din cauza caldurii ,mai sch omul un compresor mai face din teava un vaporizator si tot asa
Felicitari colegul si la mai mare

Mesaj de Adi boy » Dum Aug 13, 2017 12:34 am

Gabriel gr 1 scrie:Am fost elevul dvs in prima grupa de la assd ,coleg cu Coman,Alex .hel boy :) ,Nea Vasile,

Mi-am organizat un atelier la tara ,aveam un cosar vechi care statea sa cada jos dar l-am reparat si acolo am atelierul ,nu ma nunge nu ma ploua
Sculele au fost procurate in timp
Lumea este destul de amarata ,prefera sa repare ce au defect Eu repar cam tot ce are compresor AC-auto,lazi,frigidere dozatoare ,vitrine Vad ca am in parohie si 7 AC-uri :) le vine randul si lor

Am tub de azot cu reductor de 20 pentru probe si suflat instalatiile La capitolul scule stau beton

Ca nivel de confort la tara nu este diferenta fata de oras ,am de toate :Baie comp echipata,calculator,internet ,CAtv Mananc eco am de toate prin gradina ,am curtea plina cu oratanii . Multumesc Lui Dumnezeu este bine

Ce sa zic ,credeam ca le-am vazut pe toate dar asa dotare nu gasesti nici in Buc sunt firme care nici nu viseaza la asa ceva ,tub de azot
Felicitari colega cred ca ai avut un an bun

Mesaj de Sabin11 » Sâm Feb 09, 2019 1:56 am

Cei din gr 13 frig stiu realizarile Parintelui Marcel din jud Vaslui Daca gasesc poze le ridic

Mesaj de VirgilAndronache » Dum Mar 31, 2019 12:27 pm

Stiu de la colegi de activitatea Parintelui Marcel , Un meserias la tara nu moare de foame , un frigotehnist are mereu de reparat combine frigorifice , indiferent de freon Mai sunt si vitrine frigorifice pe la magazinele din sat ,deci este de munca nu gluma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist