Acum este Dum Apr 26, 2026 9:27 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Ma intereseaza un curs de instalator -instalator universal

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legate de cursul de Instalatii :Maistru instalator,Tehnician instalator ,instalator

Re: Ma intereseaza un curs de instalator -instalator univers

Mesaj de Gaby 21 » Mar Mai 09, 2017 11:54 am

Rudaru petre scrie:Sunt interesat de suportul de curs ,platesc cat costa

Daca nu apuc un loc macar pot cumpara suportul de curs scris de dvs

Mesaj de Ghe Laurentiu » Mar Mai 09, 2017 8:52 pm

Radu gr 12 scrie:Domnul profesor vreau un loc si eu in grupa ,vreau sa fiu sigur printre cei 28 Vad o mare agitatie pe aici http://forum.cursurifrigotehnisti.ro/
Nu vreau sa raman de caruta ,chiar vreau sa invat ce face un instalator am fost elevul dvs la frig ,fac electricenii cu gr 8 ,si vreau sa fac si cursul de instalator Am vorbit cu patronul si a zis ca il plateste cand vreau ,i-am aratat ce invat Patronul mi-a zis ca va cunoaste de cand erati Sef de santier ,el era inginer la Apolodor il pun sa va sune ,

Rezerv un loc dupa Radu :)
Unde trimit actele sa fiu sigur ca am si eu asigurat un loc

Mesaj de Dinu gr 3 » Mie Mai 10, 2017 1:10 pm

In septembrie vin in tara sunt in Belgia ,instalatorii sunt foarte cautati Am sa trimit sotia sa va aduca actele
O zi buna va doresc si salutari colegilor

Mesaj de Liviu gr 7 » Mie Mai 10, 2017 2:17 pm

Am fost sunat si eu de colegi din grupa sunt inca 3 dornici sa facem acest curs .Vreau sa rezerv un loc si eu pentru cursul din toaman

Mesaj de Radu gr 9 » Joi Mai 11, 2017 3:05 pm

Buna ziua
Domnul profesor am o rugaminte sa ne trimiteti si la fostii cursanti data cand incep inscrierile la instalatori ,as dori sa il aduc si pe colegul meu de munca Lucram in intretinere la Danone si cursul ne este foarte util

Mesaj de Andy » Vin Mai 12, 2017 7:10 am

Hancu Doru scrie:Baietii au uitat niste amanunte ,uitati ce spun ca face un instalator ,bataie de joc nu alta ,astia parca descriu meseria unui distrus

Instalatorul tehnico-sanitar şi gaze trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toate tipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate

Are dreptate colegul sa nu se inghesuie lumea cand citeste asa ceva ,parca sunt descrisi niste carcasi

Mort copt ma inscriu si eu

Mesaj de Leon gr 4 » Sâm Mai 13, 2017 1:10 pm

Am citit structura cursului Vol I ,este foarte cuprinzator ce invatam ,deja sunt hotarat sa va fiu iar elev Pastrati un loc si pentru mine

Mesaj de Anton23 » Dum Mai 14, 2017 2:33 pm

Andy scrie:
Hancu Doru scrie:Baietii au uitat niste amanunte ,uitati ce spun ca face un instalator ,bataie de joc nu alta ,astia parca descriu meseria unui distrus

Instalatorul tehnico-sanitar şi gaze trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toate tipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate

Are dreptate colegul sa nu se inghesuie lumea cand citeste asa ceva ,parca sunt descrisi niste carcasi

Mort copt ma inscriu si eu

Am facut si eu un astfel de curs de 40 de ore si nu stiu mai nimic Daca se poate as vrea sa ma treceti pe lista

Mesaj de Telu » Mar Mai 16, 2017 2:08 pm

Ing. Olteanu Mircea scrie:
Costel scrie:Tata este instalator ,a facut pe vremuri o scoala profesionala apoi liceul de instalatii pentru constructii la seral Din sc profesionala a iesit instalator =mai precis instalator universal sper ca intelegeti ideea A invatat si sanitare si gaze si termice si canalizari Exista in Romania asa ceva
Am dat cautare internetul este plin de oferte ,am gasi curs la 290 lei nu comentez ce invat pe acolo

Am sa incerc sa va raspund punctual dar astazi nu am timp ,raspunsul cere o analiza complexa ,Voi vorbi cu doamna Iuliana care organizeaza cursurile si vedem incotro o apucam
Am predat curs de instalator i ,dar au tras saracii cu mine cam ce trag electricienii
Prima concluzie Cursul se adreseaza "numai barbatilor puternici "si nu glumesc
Curs instalator tehnico-sanitare si de gaze :
.Voi avea ca fir de curs ce am invatat de la profesorii mei de la Catedra de Instalatii :
Cei mai buni Profesori pe care i-a avut Romania
-Domnul Conf.dr.ing.Stefan Vinstila ,
-Domnul Conf.dr.ing.Traian Cruceru
-Domnul Conf.dr.ing.Sandu Lucian
-Domana Prof.dr.ing.Lucia Onciu (indrumatoarea mea de proiect)

Este cel mai complez curs din ce am gasit pe net ,chiar sunt interesat vreau si eu o rezervare

Mesaj de Varareanu petre » Mie Mai 17, 2017 10:49 pm

Radu gr 9 scrie:Buna ziua
Domnul profesor am o rugaminte sa ne trimiteti si la fostii cursanti data cand incep inscrierile la instalatori ,as dori sa il aduc si pe colegul meu de munca Lucram in intretinere la Danone si cursul ne este foarte util

Si eu am fost elevul dvs in gr 3 Frig si 4 EMJT deci sunt printre cei alesi astept sa ne anuntati cand sa venim cu actele ,am pregatit caietul si toate cele necesare scrisului:)

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Instalator