GGoreaFlorin scrie: Totul este de vanzare in Romania ,dai o cautare si bagi ""diploma de ...... fara curs "" si esti imediat servit cu patalamaua .Un exemplu pentru electricieni![]()
Alta specializare foarte cautata frigotehnistul
GGoreaFlorin scrie: Totul este de vanzare in Romania ,dai o cautare si bagi ""diploma de ...... fara curs "" si esti imediat servit cu patalamaua .Un exemplu pentru electricieni![]()
ValbeiNelu scrie:Diplome de vanzare taraba lipseste .
Deviza lor ""Ía diploma neamule "" Suntem prastie ca natie
Dau un exemplu de curs 600 euro ,tine 10 (zece ) zile ,inveti tot
ArdeleanuPetre scrie:Ma oameni buni eu nu vad bine ,50 de euro pe zi
MandreaAndrei scrie:Uite un raspuns primit de mine de la alta firma
Calificare recunoscută, fără Curs, prin Examene: Electrician
Pentru ÎNSCRIERE, candidații trebuie să cunoască meseria și să demonstreze experiența în domeniul solicitat.
Certificatele noastre sunt recunoscute la nivel național și internațional prin apostilare.
Procedura de certificare durează maxim 5 zile!
La noi nu învățați meserie, nu faceți cursuri, doar dați examene pe baza experienției.
Pentru detalii trimiteți un mesaj prin WhatsApp pe numărul 0739 683 502 sau pe e-mail: evaluare@althera.ro.
ValbeiNelu scrie:Diplome de vanzare taraba lipseste .
MitreaGelu scrie:ValbeiNelu scrie:Diplome de vanzare taraba lipseste .
Dau fraierii 600 euro pe 10 zile ,stau si ma intreb ce or invata in 30-40 de ore .Eu am terminat la gr 14 ,cam atat am facut noi prizele de impamantare .Automatizari cu contactoare cam tot atat Nu mai zic de sisteme ftv ,m-am frecat la ochi 5 zile la chelaru ,incredibil cat de prosti sunt unii sa puna botul .Acum nu mai ma mira nimic
SilvianM scrie:cu 10 zile de scoala sunt buni la tras santuri ,hamaleala ,Niste amarati de sclavi .
ArdeleanuPetre scrie:Ma oameni buni eu nu vad bine ,50 de euro pe zi
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori