Acum este Joi Apr 23, 2026 8:30 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Poze cu sala de curs

Discutii despre scule ,carti de specialtate tot ce are legatura cu meseria de Frigotehnist,electrician instalatori etc

Re: Poze cu sala de curs

Mesaj de RosuFlorian » Mie Oct 26, 2022 4:43 pm

:!: Hai sa o lamurim odata cu cursurile online :!:

= Aceste cursuri NU se adreseaza celor ce vor sa invete o specializare de la zero, ci sunt DOAR pentru cei ce lucreaza sau au lucrat/invatat in domeniul respectiv, au cunostinta si vechime in domeniu, calificati la locul de munca cu sau fara voia lor si au nevoie doar de o "ADUCERE AMINTE A CUNOSTINTELOR". Le trebuie doar hartia/diploma/atestatul de meserie pt. o angajare/reangajare, colaborare, infiintare SRL/PFA...etc.
=REALITATEA = Foarte multe firme isi califica angajatii in felul urmator:- au un angajat bun si cu meserie pe bune si cativa ce au stat pe langa si au furat meserie, le plateste firma diplomele, iar "cursantii" se lauda pe la altii sa faca cursurile respective, ba chiar le arata si diploma, apoi cei pacaliti si aiuriti de o hartie... plang pe forum.
=P.S.= Daca ati sti cati se cred electricieni doar pt. ca au sapat santurile pt. cablurile electrice! :lol:

Mesaj de AldeaSorin » Mie Oct 26, 2022 5:11 pm

RosuFlorian scrie::!: Hai sa o lamurim odata cu cursurile online :!:

= Aceste cursuri NU se adreseaza celor ce vor sa invete o specializare de la zero, ci sunt DOAR pentru cei ce lucreaza sau au lucrat/invatat in domeniul respectiv, au cunostinta si vechime in domeniu, calificati la locul de munca cu sau fara voia lor si au nevoie doar de o "ADUCERE AMINTE A CUNOSTINTELOR". Le trebuie doar hartia/diploma/atestatul de meserie pt. o angajare/reangajare, colaborare, infiintare SRL/PFA...etc.
=REALITATEA = Foarte multe firme isi califica angajatii in felul urmator:- au un angajat bun si cu meserie pe bune si cativa ce au stat pe langa si au furat meserie, le plateste firma diplomele, iar "cursantii" se lauda pe la altii sa faca cursurile respective, ba chiar le arata si diploma, apoi cei pacaliti si aiuriti de o hartie... plang pe forum.
=P.S.= Daca ati sti cati se cred electricieni doar pt. ca au sapat santurile pt. cablurile electrice! :lol:

Ai dreptate ,uite ce am patit eu
Parca nu am avut de lucru m-am inscris la un curs la alta firma ,la sfatul unui neghiob O sala vai de capul ei ,Ca numar de ore doar o singura data pe saptamana 2 ore 26 de capitole de 4-5 foi /capitolul .In primele 2 ore a dovedit fizica de cl 8-10 sa mor de va mint .Va dati seama cat invat 20 de saptx2h/sapt=40 de ore din care ultimile 5 sapt practica pe niste machete. invat carte nici 30-35 de ore de scoala ca 4-5 ture facem practica .Am tot cautat Manualul 2021 nu am dat de el ,am comparat cele 26 capitole (suport de curs primit ) din ce am primit ,pe maill in format Word =>cu capitolele din manualul din 2021 .Nici nu poti face comparatie
Din ce am citit pe forum ce spun colegii ,domnul ing Olteanu preda in nici 3 sapt ac numar de ore cam ce invat eu in 4 luni .Din contra ii cheama si a 3-a zi /sapt ,daca grupa are probleme .Am fost la Biblioteca de Stat ,sa citesc din manual ,mi-am prins urechile ,am facut pe hartie niste scheme si profesorul m-a trimis la plmbare, ca sunt de proiectare adica numai calcule ingineresti si erau operatii matematice care le stiam in cl a-8-a si nu glumesc .Am zis sa tai raul din radacina ,pierd banii si l-am sunat pe domnul ng Olteanu ,spre bucuria mea se pare ca va avea si zile de vi/sa :D

Mesaj de AndronacheSandu » Joi Oct 27, 2022 3:09 pm

M-am indragostit de sala la prima vedere ,abia astept sa pun caietul pe banca sa invat
Am vorbit atazi cu dl ing Olteanu am inteles ca se misca greu bugetarii, sa semneze pentru sch salii de curs la alta locatie ,chit ca este la Facutatea de Instalatii tot in Min Inv .Cred ca au draci pe ei nu alta .Pun o poza cu Laurentiu la tabla ,gasita pe forum ,este vecin cu mine . El mi-a zis sa va fiu elev ca nici nu stiu ce o sa pierd
Fişiere ataşate
circuit de iluminat.jpg
O poza din forum cu Laurentiu la tabla la cursul de electrician .
circuit de iluminat.jpg (29.96 KiB) Vizualizat de 10656 ori

Mesaj de PoterasVasile » Joi Oct 27, 2022 4:29 pm

AndronacheSandu scrie:
M-am indragostit de sala la prima vedere ,abia astept sa pun caietul pe banca sa invat
Am vorbit atazi cu dl ing Olteanu am inteles ca se misca greu bugetarii, sa semneze pentru sch salii de curs la alta locatie ,chit ca este la Facutatea de Instalatii tot in Min Inv .Cred ca au draci pe ei nu alta .Pun o poza cu Laurentiu la tabla ,gasita pe forum ,este vecin cu mine . El mi-a zis sa va fiu elev ca nici nu stiu ce o sa pierd .

Sala este belea ma inarmez cu rabdarea porcului si tot cu ing Olteanu vreau sa fac Am vazut tot felul de oferte in zoom in online ,mai nou sa lesin nu alta diplome fara curs pe baza de experienta .Ce sa mai zic ce experienta or avea aia fara sa faca carte si te miri de ce tagma incendiilor sunt de la inst electrice ,de la experienta lor

Mesaj de MargineanuTavi » Joi Oct 27, 2022 7:52 pm

Felicitari pentru locatie ,este super fata de sala de la Pasajul Basarab , voi trece sa va mai vad
Cum m-am hotarat sa fac eu cursul :
Stau la curte in Ap Patriei .In urma cu 2 ani am inlocuit instalatia electrica ,deoarece daca tot am curatat peretii zic sa schimb si instalatia electrica ,casa este de caramida din 68 .Am chemat un expert ,gasit pe forumul electricienilor de pe facebook ,toti il recomandau ca pe iarba de leac si autorizat gr I
Pun o poza sa vedeti ce a facut nenorocitul (este singura pe care o mai am ) ,Noroc ca era zugravul acolo si a tras sigurantele , ca lua foc instalatia electrica ,
Am gasit acest curs si l-am facut cu gr 15 ,am si manualul ,Invatam la clasa si cand m-am uitam in tabloul electric mi-am pus mainle in cap ,numai C20 si C25 , un circuit de lumina si 1 circ de prize la 4 cam + 2 holuri+baie+bucat +ilum ext 2 lampi Nu tu circ separat masina de spalat nu tu ,,,,,,,,,,,,,,
Pacat ca nu mai am poze cu vechiul tablou pus de nesimtit
Am refacut totul dar calculat de mana mea cum am invatat la scoala dupa Normativ
Cu priza de impamantare este un roman =>refacuta si ac dar calc de mine Rpc3,8 ohmi ,Pramul 2,9 ohmi :)
Am in plan sa pun 10 panouri ftv sa am un on-grid ,il fac cu mana mea ,calculat de mine ,orientarea dupa programul N.A.S.A invatat la sala
Fişiere ataşate
doza facuta de un agarici.jpg
doza facuta de un agarici.
doza facuta de un agarici.jpg (143.94 KiB) Vizualizat de 10973 ori

Mesaj de SlavDaniel » Joi Oct 27, 2022 9:35 pm

AldeaSorin scrie:Ai dreptate ,uite ce am patit eu
Parca nu am avut de lucru m-am inscris la un curs la alta firma ,la sfatul unui neghiob O sala vai de capul ei ,Ca numar de ore doar o singura data pe saptamana 2 ore 26 de capitole de 4-5 foi /capitolul .In primele 2 ore a dovedit fizica de cl 8-10 sa mor de va mint .Va dati seama cat invat 20 de saptx2h/sapt=40 de ore din care ultimile 5 sapt practica pe niste machete. invat carte nici 30-35 de ore de scoala ca 4-5 ture facem practica .Am tot cautat Manualul 2021 nu am dat de el ,am comparat cele 26 capitole (suport de curs primit ) din ce am primit ,pe maill in format Word =>cu capitolele din manualul din 2021 .Nici nu poti face comparatie
Din ce am citit pe forum ce spun colegii ,domnul ing Olteanu preda in nici 3 sapt ac numar de ore cam ce invat eu in 4 luni .Din contra ii cheama si a 3-a zi /sapt ,daca grupa are probleme .Am fost la Biblioteca de Stat ,sa citesc din manual ,mi-am prins urechile ,am facut pe hartie niste scheme si profesorul m-a trimis la plmbare, ca sunt de proiectare adica numai calcule ingineresti si erau operatii matematice care le stiam in cl a-8-a si nu glumesc .Am zis sa tai raul din radacina ,pierd banii si l-am sunat pe domnul ng Olteanu ,spre bucuria mea se pare ca va avea si zile de vi/sa :D

Stiu firma de care zici ,cursul este miercurea doar 2 ore
Nu o sa vada bietul om asa ceva la tabla ,nu il invata ca nici profesorul lui nu stie si nu glumesc
Fişiere ataşate
CALCUL INSTALATIE ELECTRICA DUPA INDRUMATORUL DE PROIECTARE INGINERESC.jpg
CALCUL INSTALATIE ELECTRICA DUPA INDRUMATORUL DE PROIECTARE INGINERESC.jpg (26.29 KiB) Vizualizat de 10974 ori
PRIZA IMPAMANTARE CU 10 ELECTROZI.jpg
PRIZA IMPAMANTARE CU 10 ELECTROZI.jpg (59.57 KiB) Vizualizat de 10974 ori

Mesaj de SlavDaniel » Joi Oct 27, 2022 9:58 pm

PoterasVasile scrie: Sala este belea ma inarmez cu rabdarea porcului si tot cu ing Olteanu vreau sa fac Am vazut tot felul de oferte in zoom in online ,mai nou sa lesin nu alta diplome fara curs pe baza de experienta .Ce sa mai zic ce experienta or avea aia fara sa faca carte si te miri de ce tagma incendiilor sunt de la inst electrice ,de la experienta lor

Diploma de electrician fara curs
https://www.google.com/search?q=diploma+de+electrician+fara+curs&oq=diploma+de+electr&aqs=chrome.1.0i512l2j69i57j0i512j0i22i30l6.12167j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Iau de aici din forum o poza la intamplare si compara daca poti
Din cate stiu 85% din incendii sunt de natura =inst electrice Pe cine dam vina ?
Fişiere ataşate
diploma electrician fara curs.jpg
astia s-au nascut electricieni in 3 zile iau hartia
diploma electrician fara curs.jpg (135.81 KiB) Vizualizat de 10974 ori
calcul la tabla priza impamantare.jpg
pe la tabla
calcul la tabla priza impamantare.jpg (46.35 KiB) Vizualizat de 10974 ori

Mesaj de HogeaNeicu » Vin Oct 28, 2022 4:11 pm

Cum spunea un coleg mai sus .Eram sa pun si eu botul la alta firma mediatizata la greu (platesc reclama ) orele sunt de la 5-7 miercurea :) Am pierdut 300 lei inscrierea si dupa o luna am plecat facusem 8 ore cu totul ,o mizerie .O sala ca la tara dar una mai prapadita ,de mobilier nu comentez .
Sala de la Facultate este excelenta de 5 stele ,abia astept sa se dea adunarea .
Am vorbit astazi cu domnul ing Olteanu ,niste bugetari se misca greu, sala este inchiriata platita pe un an ,Este o sala excelenta dar niste nesimtiti care taie frunza la caini ,trebuie sa vada ce vor sa viseze si daca vor muschii lor sa incepem noi scoala
As fi vrut si eu manualul sa-mi mai aduc aminte dar sanse nu stiu cat am .Din pacate nu am dat de el in Videle ,ziceau ca au avut 2 ex dar s-au deteriorat si au fost casate :)" ce marlani

Mesaj de Klaudiu_K » Sâm Oct 29, 2022 7:11 am

Sunt inscris din Martie ,astept cu rabdare poate fi si noiembrie sau decembrie .Nu vreau sa ratez cursul dvs de electric si ftv .Ma leg cu lantul de usa ca Dan Iosif de portile Parlamentului .La alt profesor nu ma duc nici cu forta

Mesaj de RetezeanuTraian » Dum Oct 30, 2022 9:18 pm

Klaudiu_K scrie:Sunt inscris din Martie ,astept cu rabdare poate fi si noiembrie sau decembrie .Nu vreau sa ratez cursul dvs de electric si ftv .Ma leg cu lantul de usa ca Dan Iosif de portile Parlamentului .La alt profesor nu ma duc nici cu forta

A ajuns bietul om la disperare ,ma leg si eu cu lantul langa tine sa fim doi :)
Sala este suuuupppeeerrrr ,fata de ce am vazut la altii ,se vede respectul fata de cursant .
Am trimis ieri actele ,sper sa am noroc sa prind un loc, sau face unul din colegi un pustiu de bine si se retrage
Stau si ma intreb ce or avea unii in cap de fac un terminat de curs in zoom
-Unele firme nu mai au rusine ,vor numai bani si sa nu faca nimic , pentru ce sa le dau 1600 lei in rate sau 1400 lei banii jos ,
-Uite ce primesc la schimb
2 luni scoala : sambata 4 ore ,Fac o socoteala 2 luni au 8 sapt ,pe sapt 4 ore deci in total faca 32 de ore Pai ce mama dracului invat eu in 32 de ore =draci ,ies un distrus
Incepe filmul =>zoom ,baba prezinta ceva toti cu poze pe ecran vad un PPS ,in timpul acesta aia prin bucatarie curata morcovi ,impacheteaza sarmale ,mai vine si bodogane ceva ,apoi da fuga prin piata ca nu are leustean de ciorba si orele au trecut si eu ma uit la tableta ,ca vitelul la poarta noua .
Fişiere ataşate
curs electrician manualul electricianului pe banci.jpg
Aveti cel mai bun curs ,pun o poza din forum fiecare cu manualul in fata sa invete ,Nu stiu ce versiune este acest Manual de electrician
curs electrician manualul electricianului pe banci.jpg (127.86 KiB) Vizualizat de 10794 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Subiecte diverse Frigotehnist , Electrician , instalator