Acum este Mie Apr 22, 2026 4:14 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Pentru frigotehnisti detector de metale gasit in talcioc

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Pentru frigotehnisti detector de metale gasit in talcioc

Mesaj de Stancu V » Dum Mai 21, 2017 4:13 pm

Am luat cu 10 lei un detector de metale ii pun poze sa il vedeti merge cu 9 V simplu dar eficient pot regla sensibilitatea si cand il apropii de perete simte fierul imediat si cand montez traseul frigorific am grija cand dau gaura spre ue sa nu nimeresc in fier
Fişiere ataşate
frigotehnisti detector de metale.jpg
frigotehnistul manuieste usor un detector de metale
frigotehnisti detector de metale.jpg (114.7 KiB) Vizualizat de 1846 ori
frigotehnisti cu detectorul dai de armatura.jpg
reglaj sensibilitate detector cand da frigotehnistul gaura sa iasa cu traseul afara
frigotehnisti cu detectorul dai de armatura.jpg (115.61 KiB) Vizualizat de 1846 ori
frigotehnisti cap palpare detector de metale.jpg
detector de metale sa nu dea frigotehnistul in armatura
frigotehnisti cap palpare detector de metale.jpg (116.14 KiB) Vizualizat de 1846 ori

Re: Pentru frigotehnisti detector de metale gasit in talcioc

Mesaj de emil » Dum Mai 21, 2017 8:48 pm

Stancu V scrie:Am luat cu 10 lei un detector de metale ii pun poze sa il vedeti merge cu 9 V simplu dar eficient pot regla sensibilitatea si cand il apropii de perete simte fierul imediat si cand montez traseul frigorific am grija cand dau gaura spre ue sa nu nimeresc in fier

La cati bani si da rezultate vede fierul la 4 degete sub tencuiala ,este foarte bun pentru dat gaura pentru traseul gaz lichid condens si electrica

Mesaj de Viorel gr 7 » Lun Iun 05, 2017 6:32 pm

Stancu V scrie:Am luat cu 10 lei un detector de metale ii pun poze sa il vedeti merge cu 9 V simplu dar eficient pot regla sensibilitatea si cand il apropii de perete simte fierul imediat si cand montez traseul frigorific am grija cand dau gaura spre ue sa nu nimeresc in fier

scula este buna dar daca detecteaza si la 15 cm este ok pare un model mai vechi din ce vad chiar as fi curios cum functioneaza

Mesaj de DicuMihai » Lun Iun 12, 2017 1:55 pm

Cand dai o gaura pentru montajul unui aer conditionat un detector de metale te scuteste de probleme ,acum sunt curios cat este de bun ca am luat si eu o pocnitoare de detector si nici gand sa mearga

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist