Angelo scrie:Buna treaba cu butelia de propan trecuta pe freon .
Am o intrebare toata mizeria si sedimentele din interior cum le curatati .
AC auto am obtinut si eu 6 C pe termometrul din grila de la bord .Incarc cat scrie pe eticheta apoi tin mana pe teava de aspiratie si dau gura cu gura de freon , ochii sunt pe termometre si pe baterie .Aici intervine superioritatea frigotehnistului in comparatie cu utilajele automate .
Salut Angelo
Avem 2 cazuri :
1) Cand butelia este golita o incarcam cu azot la 6 bari dar sa fie sub Pn scrisa pe butelie , apoi o intoarcem cu robinetul in jos si purjam ,arunca multa mizerie de la incarcarile repetate Ex am o butelie ruseasca garantata la 16 Bari eu pentru curatare bag maxim 10 Bari ,arunca mizerie la greu chit ca a fost incarcata la magazin .Noi nu purjam cu refrigerantul din butelie .
2) Butelie rosie asa a fost cumparata din targ noi doar am facut proba de etansare cu azot sa nu avem surprize sa pufaie .Stai linistit si noi mergem cu butelii dedicate la incarcat si dupa 2-3 incarcari auzim cum zornaie mizeria in butelie , dar dupa purjare cu azot este ok .Dupa 2 incarcarti in special la R 4xx (410,407,404 ) inainte sa mergem cu butelia la incarcat ,facem purjari cu azot ,deoarece se incarca cu lichid si nu vrem sa infundam aparatul ,