SebiGil scrie:Am vorbit sa ma inscriu si am inteles ca suportul de curs este inclus in pret .Unde gasesc sa cumpar acest manual sa pot invata pana incep scoala
Cristea Gelu scrie:Buna seara
Urmaresc de mult timp site-ul dvs.
Laudabila initiativa dvs intr-o perioada in care se vorbeste in Romania de scoli/facultati de diplome,care dupa absolvire nu gasesti nimic de munca
Iar cursuri practice ca cele pe care le sustineti dumneavoastra ,probabil ca nu ne trebuie mai mult de 2 maini pt. a le numara
Dupa cum ziceam am intrat pe site tocmai pt. ca eram in cautare unui manual de frigotehnie/HVAC.
Daca as fi in tara tare m-as baga la curs la dvs.
Dar din pacate sunt plecat la mii de km departare si nevoia m-a facut sa-mi gasesc un job in HVAC.
Ca atare cautam sa-mi suplimentez macar cunostintele teoretice intr-un fel.
Acum din descrierea site-ului inteleg ca manualele pe care le aveti sunt de uz intern.
Dar indraznesc sa va intreb n-ati putea sa-mi dati si mie unul(contra cost bineinteles) ?
V-as fi foarte recunoscator.
Cu stima,
Gelu
Marin scrie:L-am gasit,dar la un pret...900 Lei ..![]()
http://olx.ro/oferta/manualul-frigotehnistului.html
Toni scrie:Pretul cursului nu este mare
Eu am platit anul trecut la alta firma 800 de Lei i dar am avut ghinionul ca nu am avut lectori buni/practica =0....de ing. Olteanu stiu de la colegi ca preda teorie si face si practica cu elevii....si explica excelent,pana pricepe oricine ,manualul este inclus in pretul cursului.Asa profesor as fi vrut sa am si eu.
M-am ales cu o diploma si ceva teorie (noroc ca la examen mi-a cazut din ce stiam practic)
Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator