Acum este Mie Apr 22, 2026 4:42 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Lucrez ca frigotehnist am finalizat in gr 16

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Mesaj de Auras » Sâm Oct 19, 2019 1:07 am

Așa cum am promis, postez o poza cu prima mea lucrare după terminarea cursului de frigotehnist. E greu sa treci de la munca de birou la șantier dar cum ar spune domnul profesor , este doar pentru “bărbați puternici”. Acum rămâne de văzut cât de puternic voi fi eu, o i-au ca pe o provocare. După doua săptămâni de munca la noul job mi s-au validat mai multe lucruri : Frigotehnistii sunt o “casta”, sunt multe de învățat in domeniu, trebuie sa știi și electric și nu in ultimul rând : domnul inginer Olteanu e un brand ! Mulțumim domnule profesor ! Tot ce ne-ați spus la curs s-a adeverit!
Fişiere ataşate
camera frigorifica de refrigerare .jpg
camera frigorifica de refrigerare
camera frigorifica de refrigerare .jpg (86.01 KiB) Vizualizat de 1794 ori

Re: Lucrez ca frigotehnist am finalizat in gr 16

Mesaj de MarcuLiviu » Dum Oct 27, 2019 9:10 pm

Auras scrie:Lucrez ca frigotehnist am finalizat in gr 16
Așa cum am promis, postez o poza cu prima mea lucrare după terminarea cursului de frigotehnist. E greu sa treci de la munca de birou la șantier dar cum ar spune domnul profesor , este doar pentru “bărbați puternici”. Acum rămâne de văzut cât de puternic voi fi eu, o i-au ca pe o provocare. După doua săptămâni de munca la noul job mi s-au validat mai multe lucruri : Frigotehnistii sunt o “casta”, sunt multe de învățat in domeniu, trebuie sa știi și electric și nu in ultimul rând : domnul inginer Olteanu e un brand ! Mulțumim domnule profesor ! Tot ce ne-ați spus la curs s-a adeverit!

Felicitari colega
Astept si eu poate prind un loc la gr 17 frig

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video