Buna Razvan ce mai faci ,Laurentiu seful de grupa ce mai face tot impreuna lucrati .Ce mai stii de colegii de grupa ,peste 2 saptamani venim in Bucuresti .Eu cu fratele meu am facut firma de reparatii si montaj pe frig , ne cam jupoaie statul cu darile si controalele ,dar suntem pe linia de plutire si avem 2 angajati cu contract de munca

.Poate punem de o colaborare in Bucuresti ,avem o oferta de instalat AC la un complex rezidential in Berceni 90 de aparate de 12000 , ei asigura toate materialele noi cu montajul dar vor in 2 zile sa fie totul gata .
Ai avut idee foarte buna cu atelierul in garaj ai libertate de miscare nu te ninge nu te ploua .
O zi buna si poate ne vedem , ai un site ok poate ne ajuti si pe noi sa ne facem si ne lamuresti cum este cu promovarea Am pentru tine 2 l de ulei sintetic Arctic 68 ,tu dai o sticla de cola si ne mai aducem aminte cand dam testari cu domnul Olteanu .Poate trimit un var sa se califice la Bucuresti tot la domnul profesor , ca merge pe un drum batatorit