Acum este Mar Apr 21, 2026 7:39 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

AC Ford 5,5 C refulare tr 2

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Re: AC Ford 5,5 C refulare tr 2

Mesaj de Mosul52 » Lun Iun 15, 2015 11:51 am

Butelii rusesti cu robinet adaptat folosesc si eu ,sunt foarte fiabile si te bazezi pe ele Eu la statie am butelie Romaneasca de 500 gr cu robinetul original .sunt foarte bune si le recomand Cand le incarc cu GPL din butelia de aragaz daca am azot bag 6 Bari si purjez pentru curatare interioara apoi o vac si o incarc cu 420 gr maxim am bagat 500 gr folosind cantarul ,cum a scris si Razvan incarc 42% ,daca respectati ce recomanda producatorul si obligat ce prevede legea prin normative
Fişiere ataşate
P15-06-15_13.19 (Custom).jpg
Este obligatoriu inainte de folosire sa cititi toate informatiile despre recipient in acest caz Pn este de 15 At se poate lua aprox 15 Bari ,butelia este foarte solida Obligat se incarca 42% cum prevede legea ,deci eu bag in ea cca 420 gr V-1l
P15-06-15_13.19 (Custom).jpg (79.23 KiB) Vizualizat de 1378 ori
P15-06-15_13.18 (Custom).jpg
Robinetul este cu etansare con pe con foarte fiabil in exploatare si ma bazez pe el
Este obligatoriu inainte de folosire sa cititi toate informatiile despre recipient in acest caz Pn este de 15 At se poate lua aprox 15 Bari ,butelia este foarte solida Obligat se incarca 42% cum prevede legea ,deci eu bag in ea cca 420 gr V-1l
P15-06-15_13.18 (Custom).jpg (65.31 KiB) Vizualizat de 1378 ori

Re: AC Ford 5,5 C refulare tr 2

Mesaj de Dorin gr 6 » Joi Iun 18, 2015 2:14 pm

Buna Razvan ce mai faci ,Laurentiu seful de grupa ce mai face tot impreuna lucrati .Ce mai stii de colegii de grupa ,peste 2 saptamani venim in Bucuresti .Eu cu fratele meu am facut firma de reparatii si montaj pe frig , ne cam jupoaie statul cu darile si controalele ,dar suntem pe linia de plutire si avem 2 angajati cu contract de munca :) .Poate punem de o colaborare in Bucuresti ,avem o oferta de instalat AC la un complex rezidential in Berceni 90 de aparate de 12000 , ei asigura toate materialele noi cu montajul dar vor in 2 zile sa fie totul gata .
Ai avut idee foarte buna cu atelierul in garaj ai libertate de miscare nu te ninge nu te ploua .
O zi buna si poate ne vedem , ai un site ok poate ne ajuti si pe noi sa ne facem si ne lamuresti cum este cu promovarea Am pentru tine 2 l de ulei sintetic Arctic 68 ,tu dai o sticla de cola si ne mai aducem aminte cand dam testari cu domnul Olteanu .Poate trimit un var sa se califice la Bucuresti tot la domnul profesor , ca merge pe un drum batatorit

Anterior

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video