de Ing. Olteanu Mircea » Sâm Oct 11, 2014 5:27 pm
Primite de la fostii cursanti Postul complet il gasiti aici
viewtopic.php?f=4&t=475
- Fişiere ataşate
-

- O parte din sculele folosite la chillerul cu 4 compresoare ermetice scroll Statie sudura ,recuperator ,cantarul cu presizie 1 gr Pompa are cam 20 kg ,Bateria Refco ,restul sunt prin masina bagate Tubul de azot aveam poza si cu el Am carat ca magarii sculele pe scari ,la tuburi am fost ajutati de baieti ca muream pe acolo
- Scule interventie.JPG (73.12 KiB) Vizualizat de 1614 ori
-

- Chillerul Feroli cu 2 circuite si 2 compresoare scroll /circuit
Dupa ce au fost inlocuite comp in care a intrat apa ,vaporizatorul a fost schimbat ,condensatorul suflat cu 4 tuburi de azot Chillerul a revenit la viata Se vad manometrele care indica PI si PJ pe fiecare circuit
- Dupa reparatie.jpg (123.38 KiB) Vizualizat de 1622 ori
-

- Chiller Trane cu 5 chiuluase intrat in revizie ,chiar ma intreb ce o cauta cu cheia la presostat ,o fi gasit pata de ulei ,cine stie
- 08052012204 (Custom).jpg (132.9 KiB) Vizualizat de 1635 ori
-

- Chillerul Feroli cu 2 circuite si 2 compresoare scroll /circuit
Panoul cu Manometre se vad ca sunt pe 0
Voi face un intreg post cum a decurs interventia la el .Daca avea in circuit antigel nu se mai intampla nimic ,ce bine este ca Mentenanta sa stie sa incarce instalatia cu concentratia de AG conf temp minime admise dar nu peste -25 c
- Fotografie0048 (Custom).jpg (116.74 KiB) Vizualizat de 1635 ori
-

- Chiller Trane cu 2 comp semiermetice ,a intrat in revizie Interesant este ca se poate explica reglarea puterii frigorifice chiar din capul compresorului prin bloc supapei de aspiratie ,acest lucru l-am invata la scoala
- vedere lat comp semiermetic (Custom).jpg (104.29 KiB) Vizualizat de 1635 ori