AdrianEMJT9 scrie:Am fost si noi sfatuiti sa cautam carti tehnice mai vechi dinainte de 1995 ,
MarinM scrie:AdrianEMJT9 scrie:Am fost si noi sfatuiti sa cautam carti tehnice mai vechi dinainte de 1995 ,
Ati primit cel mai competent sfat conditia este omul sa se aplece sa le citeasca unii vor zice ca gasesc tot ce vor pe internet , sa fim seriosi nu este asa am gasit la aberatii la greu unele din ele puneau viata celor din jur in pericol ,
Maryus scrie:Manualul electricianului montaj utilaje si echipamente electrice un ghid util pentru electricienii care monteaza echipamente si utilaje electrice
relu_sorin scrie:Am luat si eu o trusa de electrician , de pe forumuri era cu reducere izolatie 1500V
Am si manualul electricianului din constructii
Sile9 scrie:relu_sorin scrie:Am luat si eu o trusa de electrician , de pe forumuri era cu reducere izolatie 1500V
Am si manualul electricianului din constructii
De ceva timp caut si eu acest manual poate il facem in format pdf este util electricianului in constructii
Înapoi la Subiecte diverse Frigotehnist , Electrician , instalator
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori