Rudaru petre scrie:Sunt interesat de suportul de curs ,platesc cat costa
Daca nu apuc un loc macar pot cumpara suportul de curs scris de dvs
Rudaru petre scrie:Sunt interesat de suportul de curs ,platesc cat costa
Radu gr 12 scrie:Domnul profesor vreau un loc si eu in grupa ,vreau sa fiu sigur printre cei 28 Vad o mare agitatie pe aici http://forum.cursurifrigotehnisti.ro/
Nu vreau sa raman de caruta ,chiar vreau sa invat ce face un instalator am fost elevul dvs la frig ,fac electricenii cu gr 8 ,si vreau sa fac si cursul de instalator Am vorbit cu patronul si a zis ca il plateste cand vreau ,i-am aratat ce invat Patronul mi-a zis ca va cunoaste de cand erati Sef de santier ,el era inginer la Apolodor il pun sa va sune ,
Hancu Doru scrie:Baietii au uitat niste amanunte ,uitati ce spun ca face un instalator ,bataie de joc nu alta ,astia parca descriu meseria unui distrus
Instalatorul tehnico-sanitar şi gaze trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toate tipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate
Andy scrie:Hancu Doru scrie:Baietii au uitat niste amanunte ,uitati ce spun ca face un instalator ,bataie de joc nu alta ,astia parca descriu meseria unui distrus
Instalatorul tehnico-sanitar şi gaze trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, să pună în funcţiune instalaţii, să înlocuiască, să repare conductele, îmbinările şi garniturile acestora, să diagnosticheze şi să remedieze defecţiunile constatate la toate tipurile de instalaţii şi utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale şi să efectueze lucrări de întreţinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar şi gaze se desfăşoară în echipă şi de obicei în interiorul clădirilor, dar pot exista cazuri când această activitate se poate realiza şi în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, căldură şi umiditate
Are dreptate colegul sa nu se inghesuie lumea cand citeste asa ceva ,parca sunt descrisi niste carcasi
Mort copt ma inscriu si eu
Ing. Olteanu Mircea scrie:Costel scrie:Tata este instalator ,a facut pe vremuri o scoala profesionala apoi liceul de instalatii pentru constructii la seral Din sc profesionala a iesit instalator =mai precis instalator universal sper ca intelegeti ideea A invatat si sanitare si gaze si termice si canalizari Exista in Romania asa ceva
Am dat cautare internetul este plin de oferte ,am gasi curs la 290 lei nu comentez ce invat pe acolo
Radu gr 9 scrie:Buna ziua
Domnul profesor am o rugaminte sa ne trimiteti si la fostii cursanti data cand incep inscrierile la instalatori ,as dori sa il aduc si pe colegul meu de munca Lucram in intretinere la Danone si cursul ne este foarte util
Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Instalator
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator