Acum este Joi Apr 23, 2026 11:49 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Examen gr 9 EMJT 5 Apr 2018

Examen gr 9 EMJT 5 Apr 2018

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Joi Apr 05, 2018 11:13 pm

Grupa 9 Electricieni Exploatare o grupa foarte bine pregatita ,cursantii au fost felicitati pentru prestatie
Au fost derulate doua etape
-Etapa de examinare proba scrisa si proba practica ,doua probe la care cursantii au fost foarte bine pregatiti
-Etapa numarul II ,cursantii s-au mobilizat impreuna cu alti colegi de la grupele anterioare .rude prieteni si in acest fel am strans ,
-Biciclete 3 bucati
-Haine/hainute ,incaltaminte
-Alimente diverse
-Au fost stranse fonduri de peste 2500 lei
-Maine 6 Aprilie demaram actiunea Vaslui part II destinatie :
Parohia Parintelui Marcel loc. Bogdanesti si loc. Odaia Bogdana, Com. Falciu, Jud. Vaslui.
-Cristi impreuna cu fratele lui vor conduce inca 700Km sa ajutam copii necajiti si batranii abandonati
Fişiere ataşate
gr 9 emjt dupa examen 1 (Small).jpg
gr 9 emjt dupa examen 1 (Small).jpg (84.38 KiB) Vizualizat de 4071 ori
gr 9 emjt dupa ex 3 (Small).jpg
gr 9 emjt dupa ex 3 (Small).jpg (90.1 KiB) Vizualizat de 4071 ori
gr 9 emjt dupa ex 2 (Small).jpg
gr 9 emjt dupa ex 2 (Small).jpg (87.82 KiB) Vizualizat de 4071 ori
gr 9 emjt dupa ex 4 (Small).jpg
gr 9 emjt dupa ex 4 (Small).jpg (84.32 KiB) Vizualizat de 4071 ori
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Re: Examen gr 9 EMJT 5 Apr 2018

Mesaj de Sandel » Vin Apr 06, 2018 1:37 pm

Ridic poze de la operatiunea ajutorarea copiilor necajiti din Vaslui , unde ne-am angrenat gr 9 emjt a pus si doamna Mirela din comisia de examinare , au adus baietii biciclete pentru cei mici s-au strans saci cu hainute
Mai avem sapt viitoare 3 intalniri cu domnul inginer sa ne mai explice una alta
Cel mai instructiv pentru mine a fost dupa examen discutiile libere despre sisteme fotovoltaice Cazul ipotetic cu casa doamnei Iuliana, facuta aiurea ma refer la o solara care se strica mereu si noi identificam unde a fost executata gresit Abia astept sa ma perfectionez si in sisteme fotovoltaice sunt pe lista pentru curs
Fişiere ataşate
Pentru copii din vaslui  (Small).jpg
pentru copii dupa examen stranse
Pentru copii din vaslui (Small).jpg (110.55 KiB) Vizualizat de 4019 ori

Mesaj de Calin23 » Sâm Apr 07, 2018 7:34 pm

Sandel scrie:Ridic poze de la operatiunea ajutorarea copiilor necajiti din Vaslui , unde ne-am angrenat gr 9 emjt a pus si doamna Mirela din comisia de examinare , au adus baietii biciclete pentru cei mici s-au strans saci cu hainute
Cel mai instructiv pentru mine a fost dupa examen discutiile libere despre sisteme fotovoltaice Cazul ipotetic cu casa doamnei Iuliana, facuta aiurea ma refer la o solara care se strica mereu si noi identificam unde a fost executata gresit Abia astept sa ma perfectionez si in sisteme fotovoltaice sunt pe lista pentru curs

Am vazut pozele cu aia mici pe facebook le-am primit si eu de la colegi Am fost impresionat de un pusti Virgil
Fişiere ataşate
Virgil cu bicicleta si trantele trase.jpg
Virgil cu bicicleta si trantele trase.jpg (123.19 KiB) Vizualizat de 4000 ori

Mesaj de Lascu » Mar Apr 10, 2018 4:52 pm

Felicitari tutoror pentru examen si pentru ajutorul celor mici le voi pregati o bicicleta

Mesaj de Organizator Cursuri » Dum Mai 27, 2018 9:17 pm

Sandel scrie:Ridic poze de la operatiunea ajutorarea copiilor necajiti din Vaslui , unde ne-am angrenat gr 9 emjt a pus si doamna Mirela din comisia de examinare , au adus baietii biciclete pentru cei mici s-au strans saci cu hainute

A fost o actiune reusit multumesc tuturr celor implicati ,este meritul dumneavoastra

Mesaj de SorinBg » Sâm Iun 09, 2018 8:37 pm

Am văzut filmul cu Virgil cu noua bicicleta

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate