OlaruPetre scrie:Este cel mai bun curs de pe piata ,sub toate aspectele ,teorie practica consumabile ,conditii desfasurare profesor organizator Nota 10 + pentru tot
OlaruPetre scrie:Este cel mai bun curs de pe piata ,sub toate aspectele ,teorie practica consumabile ,conditii desfasurare profesor organizator Nota 10 + pentru tot
George_S scrie:Mai sunt locuri in gr 9 EMJT
Alin21 scrie:Este un curs foarte bun si pe intelesul tuturor , am facut scoala de scoala 5 luni + 1 saptamana de cursAm invatat sa aplic teoria de la tabla la executia practica a unui circuit electric la practica
Nu mai ridic poze ca este plin forumul
10 +pentru tot
Mytu scrie:Alin21 scrie:Este un curs foarte bun si pe intelesul tuturor , am facut scoala de scoala 5 luni + 1 saptamana de cursAm invatat sa aplic teoria de la tabla la executia practica a unui circuit electric la practica
Nu mai ridic poze ca este plin forumul
10 +pentru tot
Totusi sa fim cinstiti la inceput a fost mai greu pana ne-am prins cum sta treba cu calculul unui circuit electric simplu , apoi totul a mers de la sine
Daca gasesc ridic o poza cu Liviu la tabla sau cu Claudiu , sau pun una de la practica
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator