Acum este Dum Apr 26, 2026 8:06 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Curs Electrician

Re: Curs Electrician

Mesaj de OlaruPetre » Mar Oct 03, 2017 12:55 pm

Este cel mai bun curs de pe piata ,sub toate aspectele ,teorie practica consumabile ,conditii desfasurare profesor organizator Nota 10 + pentru tot

Mesaj de ArseneLiviu » Joi Oct 05, 2017 1:00 pm

Si eu am dat cautari pe net si am ramas dezamagit ,nu comentez ce am gasit ,am dat si telefoane sa ma interesez ce si cum Cred ca este singurul curs serios

Mesaj de AntonieVlad » Vin Oct 06, 2017 1:48 am

OlaruPetre scrie:Este cel mai bun curs de pe piata ,sub toate aspectele ,teorie practica consumabile ,conditii desfasurare profesor organizator Nota 10 + pentru tot

Dupa 5 luni de scoala ce pot sa zic 10 ++++++ pacat ca nu exista nota mai mare ,am intalnit un om deosebit ,atent la detalii Parca si acum am in minte cuvintele domnului inginer la inceputul cursului :
-are cineva ceva neclar sa ma intrebe
-A priceput tot omul ce am predat pana acum
Este o placere sa asisti la curs ,incet incet inveti ce este de invatat pana ne-am trezit ca faceam aplicatii practice care se dau la examen autorizare ingineri gr 2

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Oct 07, 2017 2:28 pm

OlaruPetre scrie:Este cel mai bun curs de pe piata ,sub toate aspectele ,teorie practica consumabile ,conditii desfasurare profesor organizator Nota 10 + pentru tot

Eu ca organizator am facut tot ce este posibil ,gr de Electricieni sa fie bine pregatita ,Va multumesc pentru aprecieri
George_S scrie:Mai sunt locuri in gr 9 EMJT

Este cazul sa va grabiti ,locurile sunt ff limitate

Mesaj de ReluV » Sâm Oct 07, 2017 11:20 pm

Daca nu am avut noroc la gr 13 de frig poate gasiti si pentru mine un loc la electricieni gr 9 din 16 octombrie

Mesaj de Alin21 » Mar Oct 17, 2017 1:42 pm

Este un curs foarte bun si pe intelesul tuturor , am facut scoala de scoala 5 luni + 1 saptamana de curs ;) Am invatat sa aplic teoria de la tabla la executia practica a unui circuit electric la practica
Nu mai ridic poze ca este plin forumul
10 +pentru tot

Mesaj de Mytu » Mar Oct 24, 2017 8:11 pm

Alin21 scrie:Este un curs foarte bun si pe intelesul tuturor , am facut scoala de scoala 5 luni + 1 saptamana de curs ;) Am invatat sa aplic teoria de la tabla la executia practica a unui circuit electric la practica
10 +pentru tot

Totusi sa fim cinstiti la inceput a fost mai greu pana ne-am prins cum sta treba cu calculul unui circuit electric simplu , apoi totul a mers de la sine

Daca gasesc ridic o poza cu Liviu la tabla sau cu Claudiu , sau pun una de la practica
Fişiere ataşate
detaliu legaturi in doze spre circuitul de iluminat.jpg
ridic cum am executat legaturi electrice in doze apoi le-am izolat
detaliu legaturi in doze spre circuitul de iluminat.jpg (77.79 KiB) Vizualizat de 3919 ori
legaturi comutator cap scara si cruce pe circuitul de iluminat u=230V lampi 7W led economic.jpg
legaturi electrice facute de noi in doze de trecere
legaturi comutator cap scara si cruce pe circuitul de iluminat u=230V lampi 7W led economic.jpg (69.87 KiB) Vizualizat de 3919 ori

Mesaj de zoly » Dum Oct 29, 2017 1:41 pm

Mytu scrie:
Alin21 scrie:Este un curs foarte bun si pe intelesul tuturor , am facut scoala de scoala 5 luni + 1 saptamana de curs ;) Am invatat sa aplic teoria de la tabla la executia practica a unui circuit electric la practica
10 +pentru tot

Totusi sa fim cinstiti la inceput a fost mai greu pana ne-am prins cum sta treba cu calculul unui circuit electric simplu , apoi totul a mers de la sine

Daca gasesc ridic o poza cu Liviu la tabla sau cu Claudiu , sau pun una de la practica

Este adevarat dar ce nu este gtreu la inceput sunt 7-8 formule din legile curentului continuu si alternativ , calcul puteri , energie , rezistente ,apoi totul se simplifica

Mesaj de Akela » Dum Noi 05, 2017 12:41 pm

Am dat cautari la greu pe internet , aici am gasit cele mai bune cursuri , am cautat si pe forumurile de socializare si tot aici am ajuns Sunt inscris si eu la gr 9 electricieni cred ca am facut cea mai buna alegere , abia astept sa invat ce si cum apoi sa trecem la practica sa facem cu mana noastra circuite de iluminat si prize cum au facut colegii de la gr 8 electricieni

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate