Cel mai bun curs urmat .Cel mai bun profesor este ing Olteanu
Multumesc pentru tot
ColonescuPavel scrie:Sunt la grupa 20 dar am 4 genii ne-au terminat .Nu am pomenit in viata mea atata prostiein oameni .Pacat de valoarea cursului
BraneaFlorin scrie:ColonescuPavel scrie:Sunt la grupa 20 dar am 4 genii ne-au terminat .Nu am pomenit in viata mea atata prostiein oameni .Pacat de valoarea cursului
Am facut masuratori electrice la ftv ,legat panouri in serie si paralel ,jmekerii nu au dat pe la Scoala.Am invatat sa folosim sigurante si DB la ftv ,jmekerii care perturbau cursul=>pauza ,Am invatat compensarea factorului de putere din timpul liber al profesorului ,jmekerii au pierdut![]()
RaymondViorel scrie:Un curs peste tot ce speram ,pacat ca sunt si .......printre noi
MosteanuIon scrie:RaymondViorel scrie:Un curs peste tot ce speram ,pacat ca sunt si .......printre noi
Colega cand se deschide un nou curs de fotovoltaici?
FloreaGelu scrie:MosteanuIon scrie:RaymondViorel scrie:Un curs peste tot ce speram ,pacat ca sunt si .......printre noi
Colega cand se deschide un nou curs de fotovoltaici?
Stiu ca in ianurie 2025
RaymondViorel scrie:Un curs peste tot ce speram ,pacat ca sunt si .......printre noi
JambeaNicu scrie:In grupa de electricieni 21 sunt niste ......... sa ma fereasca Domnul .
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator