Acum este Dum Apr 26, 2026 4:31 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Curs Electrician

Re: Curs Electrician

Mesaj de Telu » Mar Mai 16, 2017 2:10 pm

Tony gr 7 EMJT scrie:Hristos a Inviat
Este un curs pe intelesul tuturor ,incet incet am invatat sa calculez instalatii electrice ,dupa un proiect care il fac cei de la Facultate ,am invatat sa ma bazez pe Normative si Anexe sa nu gresesc Am facut carte adevarata Acum sunt angajat ca Electrician si sunt multumit de alegerea facuta
Domnul profesor va multumesc pentru rabdarea avuta cu noi ,as fi dorit cursul sa mai tina 6 luni dar nu se poate :(
Am un tehnician electrician care a terminat postliceala de 9 luni ,sincer sa fiu nu am ce alege din el ,poate va vine elev I-am aratat ce am rezolvat noi la tabla si zicea ca nu se poate :shock: A facut saracu 3 luni scoala ,cate 3 ore/sapt (sa nu ii streseze ) in 40 de ore ce sa invete ca atat faceam noi in 3 saptamani :D Cursul de fotovoltaici a daurat mai mult ca acel ciudat de curs de tehnician :lol:

Sunt patit nu dau numele firmei

Mesaj de Toma » Joi Mai 18, 2017 1:47 pm

Barbu 36 scrie:Predați cel mai complex Curs de Electrician ,si aveti multa rabdare cu elevii dvs
Felicitari tuturor, dar mai ales maestrului de ceremonii, celui ce isi pune priceperea si rabdarea in joc, celui care ca si un parinte nu trece mai departe pana ce ultimul cursant nu a inteles.
Va multumim domnule profesor Olteanu Mircea.
Sa ne traiți intru multi ani si sa formati cat mai multe grupe de meseriasi si de oameni!
Atasez ultima poza facuta in ultima zi de scoala ,am inteles de la baieti ca ne vom mai intalni de doua ori

Ai dreptate frate si eu am facut carte cu domnul inginer si am tras de mi-au sarit ochii dar mi-a prins bine Acum sunt pe picioarele mele
Multumiri domnului inginer pentru rabdare sa invatati niste nestiutori sa iasa mesriasi buni

Mesaj de IstrateM » Mar Iun 13, 2017 11:12 pm

cursul de electrician este super mai ales ca este legat de fotovoltaici ,mare lucru sa faci legatura intre ele , Mare lucru sa inteleaga omul ca trebuie sa stii sa aplici acealeasi legi ale curentului si la meseria de electrician si la fotovoltaici ,controlerul si inverterul se aleg in functie de criterii dar totul tine de buzunarul omului am vazut si eu un fotovoltaic facut cu 1500 lei si baterii din recuperari cum spuneau si baietii pe forum

Mesaj de ACosti » Sâm Iun 24, 2017 1:59 pm

Razvan gr 6 scrie:
Tuptup scrie:bUNA ZIUA

Am rezervat un loc la grupa din aprilie (frig),as dori sa stiu de ce este util sa mai fac si cursul de electrician Vreau mai multe informatii

Va doresc o zi buna

La scoala ma refer la cursul de Frigotehnist vei invata si notiuni de curent electric stai linistit Dar este nevoie sa le aprofundezi
Eu am facut si cursul de electrician EMJT ,este un curs foarte complex si bine elaborat ,am primit manual tiparit am facut carte la greu ,merita fiecare leu investit
In faza de interviu pentru angajare cel mai cautat este Frigotehnist+Electrician Cu cele doua meserii mergi super in mentenanta ,

Daca as face o lista cu deranjamentele gasite o mare pondere au cele de natura electrica ,aici cursul de electrician te scoate in fata .
Ma uit pe agenda mea de lucrari si as umple 3 pagini pe forum cu defectiunile electrice
Daca vei citi postarile mele vei vedea ca noi reparam si masini de spalat Acum intelegi de ce recomand sa inveti
Eu cu Laurentiu am facut amandoi si cursul de Electricieni cu domnul ing Olteanu Mircea ,cu prima grupa il trimit si pe Florin
Ai sa vezi ca va fi plina grupa de frigotehnisti care se vor califica Electricieni ,un mare avantaj aveti ca sunt colegi din alte grupe (veterani in frig ) si o sa aveti ceva comun =Frigotehnia
Poate mai cont maine ca este 3 dim si sunt obosit
Pun doua poze sugestive mai pe intelesul tuturor

Salut Razvan am ras cand am citit comentariul cu cei doi motani ai dreptate si eu recomand un curs de electrician ,daca il cuplezi cu fotovoltaici esti cel mai castigat

Mesaj de TanaseAgr2 » Mie Iun 28, 2017 1:39 pm

Razvan gr 6 scrie:
Tuptup scrie:bUNA ZIUA

Am rezervat un loc la grupa din aprilie (frig),as dori sa stiu de ce este util sa mai fac si cursul de electrician Vreau mai multe informatii

Va doresc o zi buna

La scoala ma refer la cursul de Frigotehnist vei invata si notiuni de curent electric stai linistit Dar este nevoie sa le aprofundezi
Eu am facut si cursul de electrician EMJT ,este un curs foarte complex si bine elaborat ,am primit manual tiparit am facut carte la greu ,merita fiecare leu investit
In faza de interviu pentru angajare cel mai cautat este Frigotehnist+Electrician Cu cele doua meserii mergi super in mentenanta ,

Daca as face o lista cu deranjamentele gasite o mare pondere au cele de natura electrica ,aici cursul de electrician te scoate in fata .
Ma uit pe agenda mea de lucrari si as umple 3 pagini pe forum cu defectiunile electrice
Daca vei citi postarile mele vei vedea ca noi reparam si masini de spalat Acum intelegi de ce recomand sa inveti
Eu cu Laurentiu am facut amandoi si cursul de Electricieni cu domnul ing Olteanu Mircea ,cu prima grupa il trimit si pe Florin
Ai sa vezi ca va fi plina grupa de frigotehnisti care se vor califica Electricieni ,un mare avantaj aveti ca sunt colegi din alte grupe (veterani in frig ) si o sa aveti ceva comun =Frigotehnia
Poate mai cont maine ca este 3 dim si sunt obosit
Pun doua poze sugestive mai pe intelesul tuturor

Razvan cu pisicile din poza are dreptate vin si eu la curs am tot amanat de 6 ani si in alt profesor nu ma incred merg pe mana dumneavoastra

Mesaj de CasianG » Dum Iul 02, 2017 2:35 pm

Domnul inginer faptul ca legati la suportul predat curs electrician si bagati si curs sisteme fotovoltaice este un lucru extraordinar ,felicitari faceti o treaba buna Am ramas surprins ca pretul cursului este tot 800 lei si cursul se lungeste ,Va dioresc multa sanatate si ce sa zic sunteti cei mai tari

Mesaj de RiciS32 » Dum Iul 02, 2017 5:43 pm

CasianG scrie:Domnul inginer faptul ca legati la suportul predat curs electrician si bagati si curs sisteme fotovoltaice este un lucru extraordinar ,felicitari faceti o treaba buna Am ramas surprins ca pretul cursului este tot 800 lei si cursul se lungeste ,Va dioresc multa sanatate si ce sa zic sunteti cei mai tari

Geniala ideea sa lungiti cursul la 6 luni si cursantii sa poata invata si sisteme fotovoltaice mai precis au inclus curs sisteme fotovoltaice Faptul ca sunt impletite ofera un mare avantaj

Mesaj de Virgilgr7 » Lun Iul 03, 2017 12:49 pm

RiciS32 scrie:
CasianG scrie:Domnul inginer faptul ca legati la suportul predat curs electrician si bagati si curs sisteme fotovoltaice este un lucru extraordinar ,felicitari faceti o treaba buna Am ramas surprins ca pretul cursului este tot 800 lei si cursul se lungeste ,Va dioresc multa sanatate si ce sa zic sunteti cei mai tari

Geniala ideea sa lungiti cursul la 6 luni si cursantii sa poata invata si sisteme fotovoltaice mai precis au inclus curs sisteme fotovoltaice Faptul ca sunt impletite ofera un mare avantaj

Am terminat in gr 7 EMJT exact asa a facut la noi preda legile curentului continuu aplicam ,Legam in II becuri calculam curentul consumat ,legam acc in paralel vedeam cum se dubleaza curentul legam panouri ftv in II crestea curentul ce mare bataie de cap sa calculezi un circuit de lumina cu LED-uri la 24 V si altul la 230 V ca ,pai legile sunt la fel Intrerupatoare la fel ,etc etc Am dat testari de m-a cocosat dar merita efortul profesorului
Nu o sa mai gasiti voi profesor sa va predea 6 luni scoala sa te cheme si cand esti liber si sa aiba sala plina ,ma uit si eu pe internet si au cate 7-8 in clasa ,probabil sunt si cei de la birouri sa dea bine :)

Mesaj de RAxel » Sâm Iul 15, 2017 11:35 pm

Poza cu colegii de grupa la tabla
Alex la tabla explica circuitul de iluminat monofazic.
Seful de grupa si circuitul de iluminat schemamonofilara
Ce pot sa spun dupa nici 3 luni de scoala : sunt capabil sa calculez circuitele de lumina de prize motoare asincroane ,factor putere triunghiul puterilor ,energie ,caderi tensiune anexe tabele tuburi protecte stiu simboluri
Fişiere ataşate
Alex la tabla explica circuitul de iluminat monofazic.jpg
Alex la tabla explica circuitul de iluminat monofazic
Alex la tabla explica circuitul de iluminat monofazic.jpg (101.59 KiB) Vizualizat de 4895 ori
Seful de grupa si circuitul de iluminat schemamonofilara.jpg
Seful de grupa si circuitul de iluminat schemamonofilara.jpg (103.85 KiB) Vizualizat de 4895 ori

Mesaj de Luci23 » Mar Iul 18, 2017 3:04 pm

RAxel scrie:Poza cu colegii de grupa la tabla
Alex la tabla explica circuitul de iluminat monofazic.jpg
Ce pot sa spun dupa nici 3 luni de scoala : sunt capabil sa calculez circuitele de lumina de prize motoare asincroane ,factor putere triunghiul puterilor ,energie ,caderi tensiune anexe tabele tuburi protecte stiu simboluri

Am inceput sa gandesc schema de la apartament si vreau sa ma gandesc cum il modernizez ,am sa fac 6 circuite doua de iluminat si 4 circuite de prize
un circuit special pentru masina de spalat ,bucataria pe circuitl ei ,prizele prin casa pe doua circuite
Ce pot sa zic facem carte ,abia astept cu Gabriel sa tragem circuitele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate