Acum este Mar Apr 21, 2026 7:13 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de MovilaSandel » Vin Dec 17, 2021 3:16 pm

Am avut norocul sa tin in mana MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,este bijuterie fata de ce am gasit in piata

Mesaj de PopeanuMarin » Mar Dec 21, 2021 3:38 am

Da clasa la solar electricity ,nu are ce alege din el MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Am citit ceva si am gasit numai generalitati .
Vreau sa cumpar Manualul Romanesc

Mesaj de Roger23 » Mie Dec 22, 2021 11:39 pm

PopeanuMarin scrie:Da clasa la solar electricity ,nu are ce alege din el MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Si eu vreau MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION cum il pot procura

Mesaj de RuseGelu33 » Vin Dec 24, 2021 6:46 am

PopeanuMarin scrie:Da clasa la solar electricity ,nu are ce alege din el MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Am MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,cumparat de la unul care se imbarca pe vapor ,Manualul este excelent ,Mi-a demonstrat ca nu am invatat nimic la scoala ,nu dau numele firmei unde am cotizat ca prostul ,ziceau ca invat tot ,dar nu am invatat nimic

Mesaj de Dany-31 » Lun Dec 27, 2021 9:59 am

Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .
Va doresc sarbatori fericite si multumesc pentru ca m-ati ajutat
Fişiere ataşate
AM FACUT SI EU ROST DE MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION.jpg
AM FACUT SI EU ROST DE MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
AM FACUT SI EU ROST DE MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION.jpg (108.24 KiB) Vizualizat de 9213 ori

Mesaj de Sica_Andrei » Mie Dec 29, 2021 12:19 pm

Dany-31 scrie:Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .

Am trimis si eu un exemplar fratelui meu in Italia ,mi-a scris ca manualul galben este net superior si mult peste cele italiene lavori di electricita si inca una am uitat era ceva de ghid practico sau asa ceva .
A facut si cursul de fotovoltaici ,tot suportul italian 60 pag doar cum sa monteze panourile ,in rest apa rece de izvor
Doresc sarbatori fericite colegilor si multumiri domnului ing Olteanu sii multa putere de munca

Mesaj de MilescuDan » Joi Dec 30, 2021 12:04 pm

As dori si eu sa achizitionez MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION Cum pot intra in posesia cartii ?
Vreau sa invat din el deoarece schimb instalatia electric la casa de la tara unde locuiesc parintii mei .Vreau sa o fac cu mana mea dar fara ceva fundamental cum este cartea dvs ,nu reusesc .

Mesaj de RobertFlorian » Vin Dec 31, 2021 9:37 pm

Sica_Andrei scrie:
Dany-31 scrie:Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .

Am trimis si eu un exemplar fratelui meu in Italia ,mi-a scris ca manualul galben este net superior si mult peste cele italiene lavori di electricita si inca una am uitat era ceva de ghid practico sau asa ceva .
A facut si cursul de fotovoltaici ,tot suportul italian 60 pag doar cum sa monteze panourile ,in rest apa rece de izvor
Doresc sarbatori fericite colegilor si multumiri domnului ing Olteanu sii multa putere de munca

Am un manual dupa care se invata in Anglia sunt 4 meserii in ac carte de 200 pag cu totul ,1) electrician 55 pag ,2) instalator 50 pag , 3) Mecanic auto 55 pag ,4) Tinichigiu 40 pag .Ce sa mai zic : MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION este net superior fata de 55 pag ale lor .Daca il gaseam ii faceam poze sa vada cine nu crede Promit ca le ridic dupa sarbatori .

Mesaj de AnghelPetre » Sâm Ian 01, 2022 10:23 pm

RobertFlorian scrie:
Sica_Andrei scrie:

Am un manual dupa care se invata in Anglia sunt 4 meserii in ac carte de 200 pag cu totul ,1) electrician 55 pag ,2) instalator 50 pag , 3) Mecanic auto 55 pag ,4) Tinichigiu 40 pag .Ce sa mai zic : MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION este net superior fata de 55 pag ale lor .Daca il gaseam ii faceam poze sa vada cine nu crede Promit ca le ridic dupa sarbatori .

Am tinut in mana manualul englez ,il avea un coleg din gr 14 ,este adevarat erau 4 meserii ,dar parca mai gros sau parea mai mare datorita copertei cartonate .

Mesaj de George_Geo » Joi Ian 06, 2022 10:08 am

Sunt interesat de acest manual ,eu sunt din Brasov ,pot sa vin sa il iau personal .

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate