PopeanuMarin scrie:Da clasa la solar electricity ,nu are ce alege din el MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Am citit ceva si am gasit numai generalitati .
Vreau sa cumpar Manualul Romanesc
PopeanuMarin scrie:Da clasa la solar electricity ,nu are ce alege din el MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Dany-31 scrie:Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .
Va doresc sarbatori fericite si multumesc pentru ca m-ati ajutat
Sica_Andrei scrie:Dany-31 scrie:Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .
Am trimis si eu un exemplar fratelui meu in Italia ,mi-a scris ca manualul galben este net superior si mult peste cele italiene lavori di electricita si inca una am uitat era ceva de ghid practico sau asa ceva .
A facut si cursul de fotovoltaici ,tot suportul italian 60 pag doar cum sa monteze panourile ,in rest apa rece de izvor
Doresc sarbatori fericite colegilor si multumiri domnului ing Olteanu sii multa putere de munca
RobertFlorian scrie:Sica_Andrei scrie:Dany-31 scrie:Am primit din Romania MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION acum peste o luna ,domnul ing acum pe bune Manualul Romanesc este peste ce fac la cursul de electrician din Austria .Au belit ochii austricii cand au vazut cartea mi-au zis ca multe capitole se predau la ei in facultate ,nici profesorul nu stia sa calculeze priza de impamantare .
Am trimis si eu un exemplar fratelui meu in Italia ,mi-a scris ca manualul galben este net superior si mult peste cele italiene lavori di electricita si inca una am uitat era ceva de ghid practico sau asa ceva .
A facut si cursul de fotovoltaici ,tot suportul italian 60 pag doar cum sa monteze panourile ,in rest apa rece de izvor
Doresc sarbatori fericite colegilor si multumiri domnului ing Olteanu sii multa putere de munca
Am un manual dupa care se invata in Anglia sunt 4 meserii in ac carte de 200 pag cu totul ,1) electrician 55 pag ,2) instalator 50 pag , 3) Mecanic auto 55 pag ,4) Tinichigiu 40 pag .Ce sa mai zic : MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION este net superior fata de 55 pag ale lor .Daca il gaseam ii faceam poze sa vada cine nu crede Promit ca le ridic dupa sarbatori .
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori