GaftonVasile scrie:DiaconuVasile scrie:Salut colegii de forum
In primul rand contreaza vointa omului de a invata ,cursul este pe intelesul tuturor ,dar trebuie sa ai o prezenta buna la scoala si la practica la fel
-Incercati sa va imaginati ai carte 3 zile pe saptamana ,cursul la noi a durat 5 luni si jumatate in august dam examen Sunt unii care viseaza ca stiu si ei sa monteze 3 aere conditionate si sunt mari frigotehnisti ,nimic mai gresit
Altii viseaza ca daca vin si stau o luna si primesc manualul frigotehnistului ,vor ajunge experti ,Nimic mai Greasit
Am sa dau un exemplu pe seful de grupa Valentin
-Face naveta din Focsani
-Prezenta ffff buna
-Practica prezenta 100/%
-Deja are scule de 2 luni si repara in focsani tot ce ii pica
-Omul a avut curaj in viata si-a facut PFA sau SRL nu stiu sigur ,
-Are o dubita colantata inclusiv pe frig ,luni cand ne intalnim la scoala pun o poza cu dubita
Cum sa nu reuseasca cand are cine ii preda la greu ,cand te indruma cineva la practica cand se lungeste cursul cu peste o ora ca au picat niste auto si noi cu mana noastra le facem aerele conditionate
Trebuie inteles ca stiinta te ajuta sa scoti bani
Si eu vin din Bacău si vreau in 2 ani sa am afacerea mea , sa fiu un bun frigotehnist pe la noi sunt numai meseriasi denuntati
Avem foarte multi cursanti care au reusit veti reusi si dvs sa deveniti un bun frigotehnist
Avem cursanti din Vaslui , Pascani ,Oradea, Craiova
Nu pot sa enumar cati frigotehnisti au afacerea lor PFA sau SRL ,ar insemna sa uit pe multi dintre ei