RolandVlase scrie:Am sa ridic o poza din Manualul Romanesc daca gasesti in cel german sa-mi zici si mie
PredeanuGelu scrie:RolandVlase scrie:Am sa ridic o poza din Manualul Romanesc daca gasesti in cel german sa-mi zici si mie
Colegu ai uitat sa ridici poza o fac eu
Planuri si Scheme din Manualul Electricianului Latest Edition .
DominicaViorel scrie:Fane si-a batut joc de prosti cu asa prezentare
Acum face reclama la scule ,cica sunt inteligente![]()
LacramaruBoris scrie:Am facut in amfiteatru un circuit de priza din manualul german ,am crezut ca nu vad bine.Siguranta incarcata 90% cca 10A/mmp,nici pomeneala masina de spalat sa specifice ca are motor ( cos fi si randament )
MalceaDaniel scrie:LacramaruBoris scrie:Am facut in amfiteatru un circuit de priza din manualul german ,am crezut ca nu vad bine.Siguranta incarcata 90% cca 10A/mmp,nici pomeneala masina de spalat sa specifice ca are motor ( cos fi si randament )
Cel cu sigurantele calculate gresit ? si cu 2 fire ca il uitasera pe cel de NP![]()
ColonescuPavel scrie:Vreau MANUALUL ELECTRICIANULUI 2023 LATEST EDITION pe cele germane le-am maritat![]()
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator