Acum este Mie Apr 29, 2026 3:24 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de ArmeanuTony » Sâm Oct 29, 2022 11:46 pm

LovrinHoria scrie:
SondreaPavel scrie:Eu am invatat dupa editia 2019 ,aveam si ftv aveam tot .Manualele erau alb negru dar le primeam gratuit .Daca pun capitolele din manualul 2019 cu cele 4 pagini rebegite din cel german ,rad si curcile nu alta .
Am facut pe naiba in 4 si il am si pe acesta ,ce pot spune este de nota 22 Citesc in el si parca il am la tabla pe dl ig Olteanu

Cum ai procurat manualul il vreau si eu ,pote ma indrumi si pe mine .

Poate ai bafta de renunta unul din colegi ,unii nu le au cu matematica cl 1-10 ,altii zic ca ii dor mainile sa care 2 kg ,Nu as lua dupa OLX ca au luat unii teapa s-au trezit cu niste foi .Doar pe verificate

Mesaj de Gore_Gore » Mar Noi 01, 2022 1:45 am

ArmeanuTony scrie:
LovrinHoria scrie:
SondreaPavel scrie:Eu am invatat dupa editia 2019 ,aveam si ftv aveam tot .Manualele erau alb negru dar le primeam gratuit .Daca pun capitolele din manualul 2019 cu cele 4 pagini rebegite din cel german ,rad si curcile nu alta .
Am facut pe naiba in 4 si il am si pe acesta ,ce pot spune este de nota 22 Citesc in el si parca il am la tabla pe dl ig Olteanu

Cum ai procurat manualul il vreau si eu ,pote ma indrumi si pe mine .

Poate ai bafta de renunta unul din colegi ,unii nu le au cu matematica cl 1-10 ,altii zic ca ii dor mainile sa care 2 kg ,Nu as lua dupa OLX ca au luat unii teapa s-au trezit cu niste foi .Doar pe verificate

Pe un forum de electricieeni de pe facebook ,au vrut sa-mi dea teapa ,cand am cerut cu verificare s-a facut ca ploua dadeam 650 lei cat cerea netrebnicul ,dar luam leapsa .

Mesaj de TantelMitica » Vin Noi 04, 2022 9:35 pm

Gore_Gore scrie:]Eu am invatat dupa editia 2019 ,aveam si ftv aveam tot .Manualele erau alb negru dar le primeam gratuit .Daca pun capitolele din manualul 2019 cu cele 4 pagini rebegite din cel german ,rad si curcile nu alta .

ArmeanuTony scrie: Poate ai bafta de renunta unul din colegi ,unii nu le au cu matematica cl 1-10 ,altii zic ca ii dor mainile sa care 2 kg ,Nu as lua dupa OLX ca au luat unii teapa s-au trezit cu niste foi .Doar pe verificate

Pe un forum de electricieeni de pe facebook ,au vrut sa-mi dea teapa ,cand am cerut cu verificare s-a facut ca ploua dadeam 650 lei cat cerea netrebnicul ,dar luam leapsa .[/quote]
Il cunosc pe cel care a primit coletul cu pliante de la cora ,fluiera a paguba si acum bietul om si visa sa invete dupa un manual profesionist Il cumperi numai cu verificare ,sau predare personala

Mesaj de OlaheaAndrei » Dum Noi 13, 2022 7:18 pm

As dori sa cumpar si eu acest manual sunt inscris la gr 17 electricieni .Vreau pana se demareaza cursul sa incep sa-mi amintesc notiunile de baza

Mesaj de CostelGanea » Lun Noi 14, 2022 1:54 pm

OlaheaAndrei scrie:As dori sa cumpar si eu acest manual sunt inscris la gr 17 electricieni .Vreau pana se demareaza cursul sa incep sa-mi amintesc notiunile de baza

Cand incepeti scoala faceti lista si ziceti ce rugaciuni stiti , preturile au bubuit .Totul este aiurea cu drumul in tara noastra .Nu as rata manualul este sfatul meu .Dupa el se preda lipsesti o zi si ia de unde nu-i

Mesaj de Negoita Vlad » Lun Noi 14, 2022 8:01 pm

CostelGanea scrie:
OlaheaAndrei scrie:As dori sa cumpar si eu acest manual sunt inscris la gr 17 electricieni .Vreau pana se demareaza cursul sa incep sa-mi amintesc notiunile de baza

Cand incepeti scoala faceti lista si ziceti ce rugaciuni stiti , preturile au bubuit .Totul este aiurea cu drumul in tara noastra .Nu as rata manualul este sfatul meu .Dupa el se preda lipsesti o zi si ia de unde nu-i

Pai ce sa mai zicem vedeti motorina era iar 9 lei ,curentul electic sare la 1,8 lei dar pana intr-un anumit consum .Pana si hartia de pus la closet i-a crescut pretul de 3x ,mort copt vreau sa cumpar cartea

Mesaj de AmetPavel » Lun Noi 14, 2022 8:52 pm

Negoita Vlad scrie:
CostelGanea scrie:

Pai ce sa mai zicem vedeti motorina era iar 9 lei ,curentul electic sare la 1,8 lei dar pana intr-un anumit consum .Pana si hartia de pus la closet i-a crescut pretul de 3x ,mort copt vreau sa cumpar cartea

Era unul de vanzare pe publi24 mi-a fost frica sa il iau cerea 650 lei pe el .Ii dadeam dar ce ma faceam daca ma trezeam cu cine stie ce rupturi de carti .Nu a vrut sa il trimita cu verificare .

Mesaj de LixandruGeamanu » Mie Noi 16, 2022 11:57 am

Ma asez si eu la coada ,sunt inscris tot la gr 17 de electricieni

Mesaj de SanduCostel » Sâm Noi 19, 2022 5:05 pm

LixandruGeamanu scrie:

Ma asez si eu la coada ,sunt inscris tot la gr 17 de electricieni

O sa le primimiti la curs , Le comanda Seful de grupa si el le imparte asa au procedat la gr 14
Nu as rata manualul nici batut

Mesaj de BenteacMarian » Dum Noi 20, 2022 11:52 am

Heeeellllllpppppp cum il procur inainte sa incep cursul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate