Acum este Mar Apr 21, 2026 10:31 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Re: MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Mesaj de LixandruGeamanu » Mie Noi 16, 2022 11:56 am

VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
Pe cele rosii le am ,deja incerc sa le vand pe Publi24
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .

Eu sunt inscris la curs si sper sa il pot cumpara ,I-am vazut prezentarea si i-am citit cuprinsul este super bun.Am vazut cartea la Lucian care a terminat cu gr 14 sau 15 este ff tare
Am si manulele nemtilor Pun o porcarie sa duci totul cu 3x1,5 mmp ,inseamna ca ai doaga sarita la creier ,doar fane poate concepe asa ceva
Fişiere ataşate
Am trait sa vad 3 circuite 3x1,5 duc 3 camere lumina si prize.jpg
Am trait sa vad 3 circuite 3x1,5 duc 3 camere lumina si prize.Doar ....pot promova asa ceva
Am trait sa vad 3 circuite 3x1,5 duc 3 camere lumina si prize.jpg (76.85 KiB) Vizualizat de 6042 ori

Mesaj de SanduCostel » Sâm Noi 19, 2022 5:02 pm

LixandruGeamanu scrie:
VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .

Eu sunt inscris la curs si sper sa il pot cumpara ,I-am vazut prezentarea si i-am citit cuprinsul este super bun.Am vazut cartea la Lucian care a terminat cu gr 14 sau 15 este ff tare
Am si manulele nemtilor Pun o porcarie sa duci totul cu 3x1,5 mmp ,inseamna ca ai doaga sarita la creier ,doar fane poate concepe asa ceva

Am avut noroc sa ma informeze un coleg si nu am luat teapa

Mesaj de BenteacMarian » Dum Noi 20, 2022 11:52 am

LixandruGeamanu scrie:

Din cate stiu nu sunt admise in Romania circ de lumina si prize pe cond de 3x1,5 mmp

Mesaj de JoineaVlad » Mar Noi 22, 2022 2:48 pm

Cu chiu cu vai am scapat de cele germane .Am perdut 250 lei dar nu imi mai fac sange rau
In amintirea lui pun 4 mizerii .
Fişiere ataşate
greseli germane doar 4 bucati.jpg
greseli germane doar 4 bucati
greseli germane doar 4 bucati.jpg (143.14 KiB) Vizualizat de 5810 ori

Mesaj de MangeacuFlorian » Joi Noi 24, 2022 11:15 pm

JoineaVlad scrie:Cu chiu cu vai am scapat de cele germane .Am perdut 300 lei dar nu imi mai fac sange rau

Ai avut bafta mie mi-a oferit unul 50 de lei de bucata

Mesaj de FrunzaIon » Sâm Noi 26, 2022 2:44 pm

MangeacuFlorian scrie:
JoineaVlad scrie:Cu chiu cu vai am scapat de cele germane .Am perdut 300 lei dar nu imi mai fac sange rau

Ai avut bafta mie mi-a oferit unul 50 de lei de bucata

Eu le-am dat cu 100 lei :cry:

Mesaj de ComanAndrei » Sâm Noi 26, 2022 9:35 pm

Sunt niste dezastre nu carti ,traduceri de 2 bani facute cu ,,,,,

Mesaj de EugenAntonie » Joi Dec 01, 2022 1:08 pm

ComanAndrei scrie:Sunt niste dezastre nu carti ,traduceri de 2 bani facute cu ,,,,,

I-a avut la faza pe baieti cu 10 prezentari

Mesaj de OanceaFlorian » Lun Dec 12, 2022 8:00 pm

JoineaVlad scrie:Cu chiu cu vai am scapat de cele germane .Am perdut 250 lei dar nu imi mai fac sange rau

Ai scapat de dracul si nu iti mai faci sange rau .
Pun si eu o chestie Poza cu consola vezi o traducere belea .Ma minunez unde gasesti in Romania asa ceva ,poate prin satele parasite .
Fişiere ataşate
stalp de acoperis asa zisa consola.jpg
stalp de acoperis asa zisa consola
stalp de acoperis asa zisa consola.jpg (96.61 KiB) Vizualizat de 5810 ori

Mesaj de EusebiuNestor » Mar Dec 13, 2022 8:43 pm

OanceaFlorian scrie:
JoineaVlad scrie:Cu chiu cu vai am scapat de cele germane .Am perdut 250 lei dar nu imi mai fac sange rau

Ai scapat de dracul si nu iti mai faci sange rau .
Pun si eu o chestie Poza cu consola vezi o traducere belea .Ma minunez unde gasesti in Romania asa ceva ,poate prin satele parasite .

Am vazut la tara pe o casa parasita asa ceva ,restul erau legate direct la stalp ,venea cablul la casa nu la consola .

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate