Acum este Mie Apr 29, 2026 8:49 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de Marius_Marius » Mar Aug 02, 2022 10:03 pm

Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar

Mesaj de RobertVedinescu » Sâm Aug 06, 2022 10:42 pm

Vreau si eu un manual din 2021 ,poate sa fie folosit sau cu sublinieri dar sa fie complet

Mesaj de GavrilaGigi » Lun Aug 08, 2022 12:14 am

Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar

La fel am fost prostit si eu cu aplicatia zoom .am luat manualele germane ,dar mi-am blestemat soarta ,crezand ca invat tot .M-am dupa niste prosti pe youtube ,Am avut un coleg a pus pe video o schema din manualul galben si a intrebat profesorul si nu a avut habar ce sa ii raspunda ,era ceva pe la motorul monofazat ,nu mai stiu parca o eticheta sau un coeficient .
Intrebare ,pot procura si eu acest manual .indiferent cat este de uzat zmangalit ,dar sa fie complet ,doar sa fie 2021 .Obligat vreau predare personala ,vin periodic in Buc Astept PM .

Mesaj de GeantaNicolaie » Mie Aug 10, 2022 6:10 am

Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate

Mesaj de RaduFlorescu32 » Mie Aug 10, 2022 8:55 am

GeantaNicolaie scrie:Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate

M-am luat dupa niste prosti si am facut un curs in aplic zoom ,eu fiind din provincie .Am aratat suportul de curs primit pe internet ,l-am printat cca 90 pag .Am aratat ce am invatat unui vecin care lucreaza de 30 de ani la intretinere inst electrice ,a ras omul de mine si mi-a pus in fata ce invatase el ,nu mai stiu numele autorului cartea era de prin anii 80 El avea in biblioteca MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION si mi-a recomandat sa il iau ,mi-a explicat avantajele ,fata de ce primisem eu de la firma de calificare .Cred ca o sa vin in Buc sa il fac iar ,de unul singur cu ce stiu nu ma vad capabil sa ii fac fata .

Mesaj de TMA19 » Mar Aug 16, 2022 9:34 am

Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar

La fel am facut si eu crezand ce porcarii scriu acolo
Cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,dar numai pe verificate

Mesaj de Walter_Nehoianu » Mie Aug 17, 2022 12:38 am

TMA19 scrie:

Un sfat pentru cei doi colegi ,camgreu sa dai de unul singur de cap la MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de BarangaIon » Joi Aug 18, 2022 7:40 am

Walter_Nehoianu scrie:
TMA19 scrie:

Un sfat pentru cei doi colegi ,camgreu sa dai de unul singur de cap la MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Am facut cursul de electrician cu gr 14 , apoi cursul de perfectionare in sisteme ftv .Sincer vorbind cam greu sa inveti singur fara un profesor bun MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Daca tu imi arati la firmele de formare ,una singura care iti arata ce te invata sa-mi spui si mie

Mesaj de OsaciucMarian » Vin Aug 19, 2022 5:52 am

GeantaNicolaie scrie:Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate

Mai am putin si cred ca dau in boala copiilor ,toti vorbesc de acest manual ,de ce nu il gasesc in librarii ?

Mesaj de BatoreanuIon » Vin Aug 19, 2022 10:51 pm

OsaciucMarian scrie:

Mai am putin si cred ca dau in boala copiilor ,toti vorbesc de acest manual ,de ce nu il gasesc in librarii ?

Colega nu te supara ,dar nu prea ai mai intrat in Librarii ,Carti tehnice zero ,gasesti carti de colorat ,pentru copii si pentru adulti Te uiti la pret dai in dambla
Editura Tehnica i-au facut pomana de 20 de ani .Gasesti doar niste vechituri ,cu greseli in limba engleza Sau pe electric ,manualul german tradus in lb Romana ca dracu ,il am dar nu il recomand .Sau poti alege sa il cumperi dupa olx sau publi24
Daca nu ai ce face cu banii inainte vezi pe aici este bine sa te informezi https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=3069

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate