Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar
GeantaNicolaie scrie:Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate
Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar
TMA19 scrie:Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar
La fel am facut si eu crezand ce porcarii scriu acolo
Cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,dar numai pe verificate
Walter_Nehoianu scrie:TMA19 scrie:Marius_Marius scrie:Tot o mizerie in online am facut si eu .Incerc sa ma informez poate vinde cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION,poate fi oricat de uzat il cumpar
La fel am facut si eu crezand ce porcarii scriu acolo
Cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,dar numai pe verificate
Un sfat pentru cei doi colegi ,camgreu sa dai de unul singur de cap la MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
GeantaNicolaie scrie:Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate
OsaciucMarian scrie:GeantaNicolaie scrie:Am tinut in mana ac carte este ce-mi doresc .La mine la Biblioteca =nimic ,cine stie la cine o fi ajuns .Sper sa am noroc sa vanda cineva MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il vreau doar pe verificate ,nu ma intereseaza sa patesc ca ala cu cartea lui bivolaru astept mesaj privat .Sunt din Pitesti si am rude in Buc ,le vreau doar verificate
Mai am putin si cred ca dau in boala copiilor ,toti vorbesc de acest manual ,de ce nu il gasesc in librarii ?
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator