Acum este Joi Apr 23, 2026 2:42 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Re: MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Mesaj de KandianuLiviu » Lun Oct 24, 2022 11:59 pm

Niste nesimtiti

Mesaj de SondreaPavel » Mar Oct 25, 2022 6:06 pm

AndronovGelu scrie:
Georgescu_Janel scrie:
LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=1400

Este depasit ce spui acolo la nemti in cartea din 2017 o celula sa dea 3A :) uite casa bufnici in 2016 cat dadea un panou

Am manualul in fata ,adevarat la pag 280 ,voi ridica si poza .Cartea este .......
Daca fac un calcul 36 celule inseriate care dau 0,6V /3A per ansamblu vor da nici 21,6 V I=3A => P ar iesi 65 W in anul 2017 :lol:

Baga un ochi aici si vezi anul ,vezi comentariile ,vezi panourile
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=917
Am facut parte din prima grupa de sisteme ftv cam tot prin perioada 2016-2017 .Regret nenica dar noi eram avansati aveam la practica panou de P=240W dadea cam 7,5A imp si Vmp trecea de 32V ,sper sa nu ma insele memoriaa Si neamtul vine cu I=3A :)
Fişiere ataşate
Mauratori electrice panou fotovoltaic in 2016.jpg
IN 2016 LA CURSUL DE FTV
Mauratori electrice panou fotovoltaic in 2016.jpg (111.7 KiB) Vizualizat de 6105 ori
module solare 3A.jpg
IN 2017 O CELULA FTV AMARATA DIN MANUALUL GERMAN DADEA DOAR 3A SI AIA LESINATI CADEAU JOS
module solare 3A.jpg (179.4 KiB) Vizualizat de 6105 ori

Mesaj de AldeaSorin » Mie Oct 26, 2022 4:48 pm

PolneaJianu scrie:Am ambele carti ,incerc sa scap de ele ca de dracu ,de acum doua luni .Vezi hal de traducere .
Cum am luat eu plasa .Am citit si eu ce spunea fane
Proiectediversediy
acum 2 ani
Exact pentru asta au creat-o memtii.In toate Europa se preda dupa ea in scolile profesionale de 3 ani.

Mananca fane bors .
Am un vecin munceste in Italia mi-a zis cand l-am intrebat :ca este cea mai buna gluma ,daca ar citi italienii ar lesina de ras .Au 2 manuale peste cele germana ,clare si la obiect .
-Lavori di elettricita https://www.google.com/search?q=Lavori+di+elettricita&oq=Lavori+di+elettricita&aqs=chrome..69i57j0i15i22i30.1582j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-Manuale pratico complet [url][https://www.google.com/search?q=Manuale+pratico+complet&sxsrf=ALiCzsaWhma5AdSA0uL5Lv-PlFGoz-Uyfw%3A1662194588821&ei=nBMTY-zhMeOO9u8PrKOV4Ak&ved=0ahUKEwjsn46wnfj5AhVjh_0HHaxRBZwQ4dUDCA4&uact=5&oq=Manuale+pratico+complet&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAEyCAghEB4QFhAdMggIIRAeEBYQHTIICCEQHhAWEB1KBAhBGABKBAhGGABQAFgAYLIPaABwAXgAgAGcAYgBnAGSAQMwLjGYAQCgAQKgAQHAAQE&sclient=gws-wiz/url]

Mai bine luam o trotineta la mana a-2-a
Uite hal de rezolvare in manualul nemtilor ,ma uit ca la dracul ,ma intreb suto andras nu a vazut ? Este clar a fost platit sa nu vada macar o greseala
Am luat o poza pusa de alt fraierit Aplicatii germane de monofazat si trifazat niste erori o bataie de joc
Fişiere ataşate
curent alternativ monofazat si trifazat.jpg
Aplicatii germane de monofazat si trifazat niste erori o bataie de joc
curent alternativ monofazat si trifazat.jpg (68.79 KiB) Vizualizat de 6093 ori

Mesaj de SlavDaniel » Joi Oct 27, 2022 8:42 pm

niste nenorociri Am dat banii de pomana fane si-a batut joc de noi

Mesaj de Gore_Gore » Mar Noi 01, 2022 1:43 am

LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=1400

Stimate domnule inginer Olteanu,
Am urmarit prima data filmulețele de pe YouTube în care faceți prezentarea cărții Manualul Electricianului Latest Edition 2021.Am avut norocul sa il gasesc la un coleg . Este un manual unic în România, cu multe informații și poze care te ajuta sa înțelegi partea electrica. Manualul este foarte practic, multe subiecte prezentate nu se găsesc în alta parte. Ma refer la partea de fotovoltaice unde noi nu avem un alt manual în afara de cel scris de dumneavoastră care sa trateze acest domeniu serios.
Cat despre cele gemane traduse in Lb Romana ,nu mai am ce comenta ,deja sunt scarbit de greselile care le pun colegii .A tras tunul xmeditor suto andras zis fane si-a luat banul ca i-a facut reclama .Au trecut doi ani si o sa il schimbe la pastele cailor

Mesaj de VladDimitriu » Joi Noi 10, 2022 1:58 am

Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
Pe cele rosii le am ,deja incerc sa le vand pe Publi24
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .

Mesaj de OlaheaAndrei » Dum Noi 13, 2022 7:13 pm

VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .

Incearca pe olx ca nu mai traiesti sa le vezi schimbate au trecut 2 ani sa aiba parte de bani de doctorii si de lumanari si aia care le-au scos si cine le-a prezentat

Mesaj de CostelGanea » Lun Noi 14, 2022 1:51 pm

VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .

Ai grija de unde le cumperi si de la cine ,o sa caut o poza cu un tepar .Le ei doar verificate , vezi sa nu te aiba la faza cu un alt manual mai vechi cum ar fi cel din 2019 .Deja este depasit ca informatie ,acela se dadea gratuit la grupele domnului Olteanu era A/N il am si pe acela si pe cel din 2021

Mesaj de Negoita Vlad » Lun Noi 14, 2022 7:59 pm

CostelGanea scrie:

Ai grija de unde le cumperi si de la cine ,o sa caut o poza cu un tepar .Le ei doar verificate , vezi sa nu te aiba la faza cu un alt manual mai vechi cum ar fi cel din 2019 .Deja este depasit ca informatie ,acela se dadea gratuit la grupele domnului Olteanu era A/N il am si pe acela si pe cel din 2021

L-am vazut pe un grup pe facebook unde isi plangea de mila luase 2 kg de pliante facuse si poze .Daca mai dau de el le iau si le pun

Mesaj de AmetPavel » Lun Noi 14, 2022 8:49 pm

Negoita Vlad scrie:
CostelGanea scrie:

L-am vazut pe un grup pe facebook unde isi plangea de mila luase 2 kg de pliante facuse si poze .Daca mai dau de el le iau si le pun

A pus botul ala o fi baut banii deja

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate