AndronovGelu scrie:Georgescu_Janel scrie:LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=1400
Este depasit ce spui acolo la nemti in cartea din 2017 o celula sa dea 3Auite casa bufnici in 2016 cat dadea un panou
Am manualul in fata ,adevarat la pag 280 ,voi ridica si poza .Cartea este .......
Daca fac un calcul 36 celule inseriate care dau 0,6V /3A per ansamblu vor da nici 21,6 V I=3A => P ar iesi 65 W in anul 2017
PolneaJianu scrie:Am ambele carti ,incerc sa scap de ele ca de dracu ,de acum doua luni .Vezi hal de traducere .
Cum am luat eu plasa .Am citit si eu ce spunea fane
Proiectediversediy
acum 2 ani
Exact pentru asta au creat-o memtii.In toate Europa se preda dupa ea in scolile profesionale de 3 ani.
Mananca fane bors .
Am un vecin munceste in Italia mi-a zis cand l-am intrebat :ca este cea mai buna gluma ,daca ar citi italienii ar lesina de ras .Au 2 manuale peste cele germana ,clare si la obiect .
-Lavori di elettricita https://www.google.com/search?q=Lavori+di+elettricita&oq=Lavori+di+elettricita&aqs=chrome..69i57j0i15i22i30.1582j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-Manuale pratico complet [url][https://www.google.com/search?q=Manuale+pratico+complet&sxsrf=ALiCzsaWhma5AdSA0uL5Lv-PlFGoz-Uyfw%3A1662194588821&ei=nBMTY-zhMeOO9u8PrKOV4Ak&ved=0ahUKEwjsn46wnfj5AhVjh_0HHaxRBZwQ4dUDCA4&uact=5&oq=Manuale+pratico+complet&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAEyCAghEB4QFhAdMggIIRAeEBYQHTIICCEQHhAWEB1KBAhBGABKBAhGGABQAFgAYLIPaABwAXgAgAGcAYgBnAGSAQMwLjGYAQCgAQKgAQHAAQE&sclient=gws-wiz/url]
LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=1400
VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
Pe cele rosii le am ,deja incerc sa le vand pe Publi24
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .
VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
De la xmeditor nu am mai primit nimic ,pacat ca m-am luat dupa suto andras stefan si canalul lui youtube ,Am crezut ca este cum spun niste ...... si am dat banul .O sa vad manualele schimbate cand or face Km de strazi aia care ne conduc .
CostelGanea scrie:VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
Ai grija de unde le cumperi si de la cine ,o sa caut o poza cu un tepar .Le ei doar verificate , vezi sa nu te aiba la faza cu un alt manual mai vechi cum ar fi cel din 2019 .Deja este depasit ca informatie ,acela se dadea gratuit la grupele domnului Olteanu era A/N il am si pe acela si pe cel din 2021
Negoita Vlad scrie:CostelGanea scrie:VladDimitriu scrie:Intrebare de baraj pentru colegi :Cum pot procura manualul galben .
Ai grija de unde le cumperi si de la cine ,o sa caut o poza cu un tepar .Le ei doar verificate , vezi sa nu te aiba la faza cu un alt manual mai vechi cum ar fi cel din 2019 .Deja este depasit ca informatie ,acela se dadea gratuit la grupele domnului Olteanu era A/N il am si pe acela si pe cel din 2021
L-am vazut pe un grup pe facebook unde isi plangea de mila luase 2 kg de pliante facuse si poze .Daca mai dau de el le iau si le pun
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator