Acum este Mie Apr 22, 2026 12:17 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Re: MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Mesaj de LoredeanuAndrei » Dum Oct 09, 2022 11:27 pm

Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=1400
Fişiere ataşate
module solare 3A.jpg
atit tiau nemtii in2017 module solare 3A.
module solare 3A.jpg (167.14 KiB) Vizualizat de 5236 ori
Panou fotovoltaic P=300W u=24V .jpg
Panou fotovoltaic P=300W u=24V .Imp=3xI german
Panou fotovoltaic P=300W u=24V .jpg (53 KiB) Vizualizat de 5236 ori
Camp de panouri fotovoltaice.jpg
Camp de panouri fotovoltaice.
Camp de panouri fotovoltaice.jpg (93.79 KiB) Vizualizat de 5236 ori

Mesaj de GaleriuNelu » Dum Oct 09, 2022 11:28 pm

LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea

Cam o cosmetica prin manualul german ,o fi vorba de o rulota vai de capul ei

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Lun Oct 10, 2022 1:47 am

LoredeanuAndrei scrie:Am sa ridic poza din manualul germanin 2017 abia scotau 0,6 V si 3A dintr-o celula ftv si la noi in Romania erau panouri care scoteau 9 A ,cartea germana este ramasa in urma Mai jos pun o lucrare la care a fost un coleg ,din prima grupa de instalatori ftv din Romania unde a predat dl ing Oteanu Mircea

Nu mai stiu nimic de Damian era un baiat ff bine pregatit cred ca a terminat de mult Facultatea
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Mesaj de Georgescu_Janel » Mie Oct 12, 2022 7:43 pm

Este depasit ce spui acolo la nemti in cartea din 2017 o celula sa dea 3A :) uite casa bufnici in 2016 cat dadea un panou
Fişiere ataşate
casa bufnici in 2016 un panou avea curent 8,7A.jpg
casa bufnici in 2016 un panou avea curent 8,7A
casa bufnici in 2016 un panou avea curent 8,7A.jpg (10.06 KiB) Vizualizat de 5136 ori

Mesaj de AndronovGelu » Joi Oct 13, 2022 12:09 pm

Georgescu_Janel scrie:

Este depasit ce spui acolo la nemti in cartea din 2017 o celula sa dea 3A :) uite casa bufnici in 2016 cat dadea un panou

Am manualul in fata ,adevarat la pag 280 ,voi ridica si poza .Cartea este .......
Daca fac un calcul 36 celule inseriate care dau 0,6V /3A per ansamblu vor da nici 21,6 V I=3A => P ar iesi 65 W in anul 2017 :lol:
Fişiere ataşate
panou ftv german in 2017 format din celule care dau 3 A.jpg
panou ftv german in 2017 format din celule care dau 3 A.
panou ftv german in 2017 format din celule care dau 3 A.jpg (413.44 KiB) Vizualizat de 5009 ori

Mesaj de YulianYulian » Mar Oct 18, 2022 1:33 pm

O manea nu o carte ,parca este scrisa de fane &proiectediversediy
Nici nu ma deranjez sa comentez greselile ,Parca a fost tradus de parlamentari
Am muncit cinstit am platit dar xmeditor si-a batut joc de mine .
Fişiere ataşate
3 cuie la cosciugul german.jpg
3 cuie la cosciugul german.
3 cuie la cosciugul german.jpg (85.84 KiB) Vizualizat de 4863 ori

Mesaj de MosnescuVictor » Mie Oct 19, 2022 11:36 am

Am vrut si eu sa scap de cele doua carti rosii ,parca il am pe dracu in batatura
De la editura un semn ceva de 2 ani=nimic .Au tras tunul cu niste carti gresite
Pun o poza pentru cei fraieriti ca mine ,Acum ce sa zic am urmat sfatul lui Laurentiu si sunt inscris la curs la domnul ing Olteanu .Rasfoind prin forumuri l-am gasit pe Laurentiu la tabla ,pun o poza sa vada lumea
Fişiere ataşate
tab standarde si formule trebuia sch in 2020 octombrie.jpg
ingineria electric si tab standarde si formule trebuia sch in 2020 octombrie.jpg
tab standarde si formule trebuia sch in 2020 octombrie.jpg (153.17 KiB) Vizualizat de 4534 ori
circuit de iluminat.jpg
Laurentiu la tabla
circuit de iluminat.jpg (29.96 KiB) Vizualizat de 4534 ori

Mesaj de LibreanuTraian » Vin Oct 21, 2022 7:07 pm

MosnescuVictor scrie:Am vrut si eu sa scap de cele doua carti rosii ,parca il am pe dracu in batatura
De la editura un semn ceva de 2 ani=nimic .Au tras tunul cu niste carti gresite
Pun o poza pentru cei fraieriti ca mine ,Acum ce sa zic am urmat sfatul lui Laurentiu si sunt inscris la curs la domnul ing Olteanu .Rasfoind prin forumuri l-am gasit pe Laurentiu la tabla ,pun o poza sa vada lumea

Mi-au tras-o si mie la gingie ,nu mai trag sperante sa le schimbe.Am pus si eu anunt pe olx dar am fost luat la misto mi-a oferit unul 50 de lei cica sa impacheteze oua
Poate am bafta de manualul din 2021 ,L-am vazut la un coleg de servici este fff ok

Mesaj de Mihail_Neacsu » Dum Oct 23, 2022 11:10 pm

Am luat-o si eu in bot cu cartile si-au batut joc de mine sa le spun eu greselile ,am pierdut cu transportul apropape 500 lei .Cand faceti campanie de donatii le dau ,dar sa vedem cine le pune pe olx si publi 24 Eu le-am avut puse la jumatate de pret dar nimic

Mesaj de HorescuNicolaie » Lun Oct 24, 2022 12:03 am

Mihail_Neacsu scrie:Am luat-o si eu in bot cu cartile si-au batut joc de mine sa le spun eu greselile ,am pierdut cu transportul apropape 500 lei .Cand faceti campanie de donatii le dau ,dar sa vedem cine le pune pe olx si publi 24 Eu le-am avut puse la jumatate de pret dar nimic

Pai s-a mai desteptat omul :D

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate